Vacatures in de zorg in Flevoland

Ben jij een echte zorgheld en is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Lukt het maar niet om de écht passende vacatures in de zorg in Flevoland te vinden? Buro Nexus staat voor je klaar. Wij zijn het detacheringsbureau van je dromen en met een uitgebreid netwerk aan verschillende zorginstellingen hebben wij altijd wel een passende zorg vacature bij jou in Flevoland.

Bekijk onze vacatures in de zorg

Vacatures in de zorg
Flevoland

Interview Olaf | buro Nexus

Zorg vacatures van buro Nexus in Flevoland

Werken via een detacheringsbureau heeft heel veel voordelen. En dat terwijl je er misschien nog niet eens aan gedacht hebt! Wij hebben altijd passende zorg vacatures in Flevoland openstaan. Wij zorgen ervoor dat jij voorzien bent van een uitdagende opdracht die in jouw carrière past. En zit je even tussen opdrachten in of ben je ziek? Geen probleem. Je bent bij ons in dienst en bent dus altijd voorzien van een inkomen. Flexibiliteit en zekerheid in één klap!

Lees de verhalen van onze collega's

Een leuke functie
voor jou?

In Flevoland staan genoeg vacatures in de zorg open. Het is alleen niet altijd even makkelijk om een vacature te vinden die echt bij jou past. Daarom schieten wij graag te hulp. Ben je op zoek naar een vacature in de zorg? Bijvoorbeeld als Helpende+ of juist als Interim Manager in de zorg? Het is allemaal mogelijk.

Flevoland | buro Nexus

De leukste zorg vacatures in de hoofdstad van Flevoland

Woon jij in Lelystad en wil je daar aan de slag in de zorg? Misschien bij een verpleeghuis of juist in het ziekenhuis. We begrijpen dat je in de buurt van je woonplaats wilt werken, zodat je niet te veel reistijd hebt. We houden al jouw wensen in gedachten wanneer we op zoek gaan naar passende vacatures in de zorg in de omgeving van Lelystad.

Solliciteren in de zorg tips

Ook in de rest van Flevoland genoeg vacatures in de zorg!

Ben jij woonachtig in de Noordoostpolder, bijvoorbeeld in de omgeving van Emmeloord en ben je daar op zoek naar passende vacatures in de zorg? Ook in deze hoek van Flevoland liggen verschillende mogelijkheden. Kom jij bijvoorbeeld het team van IC verpleegkundigen in het ziekenhuis versterken, of ga jij aan de slag als Persoonlijk Begeleider?

Vacature Persoonlijk Begeleider

Kom je
kennismaken?

Heb je interessante zorg vacatures in Flevoland op onze website gezien, of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? De koffie (of thee) staat klaar! Wij doen niet aan formele sollicitatieprocedures en leren je graag kennen. Wil je alvast weten of we een match zijn? Doe dan de matchtest! Maak je daarna een afspraak?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?