Thuiszorg vacatures

Zie jij jezelf al werken in de thuiszorg?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de thuiszorg? We helpen je graag op weg! In ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers zijn er altijd verschillende openstaande vacatures. De thuiszorg is breed, dus we weten zeker dat er ook voor jou een geschikte plek is waar jij het naar je zin hebt. We vertellen je hier graag meer.

Alle vacatures in de thuiszorg

Vacatures in de thuiszorg

Er zijn verschillende beroepen binnen de thuiszorg. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als Helpende+, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Er is genoeg keuze in de thuiszorg! Staat er op dit moment geen passende vacature in de thuiszorg voor je tussen? Dan gaan wij speciaal voor jou op zoek naar een passende plek.

HR in de zorg

Werken in de thuiszorg

Als je werkt in de thuiszorg, verzorg je mensen die dat zelf niet kunnen. Dat kunnen ouderen of bijvoorbeeld mensen die revalideren zijn, maar ook een gezin met een baby. Je biedt hen hulp bij het douchen, het opstaan of het eten. En dat doe je bij hen thuis. Het werk in de thuiszorg is divers in de taken die je op je neemt en in de plekken waar jij komt te werken. Als detacheringsbureau in de zorg helpen we jou een plek te vinden die matcht bij jouw wensen.

buro Nexus; hét detacheringsbureau in de zorg

In de thuiszorg kun je aan het werk in veel verschillende beroepen. Wat ze gemeen hebben? De beroepen worden gedaan door mensen met een zorgzaam karakter, mensen die graag voor anderen zorgen en een uitdaging niet uit de weg gaan. Geen dag is hetzelfde in de thuiszorg!

Zo kun jij aan het werk als:

  • Helpende+
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige niveau 4
  • Verpleegkundige niveau 5/6

Er zijn veel overeenkomsten tussen bovenstaande beroepen, maar ook enkele belangrijke verschillen. En het mooie is dat er altijd mogelijkheden zijn om te groeien. Zo zien we bijvoorbeeld veel mensen die van een Verzorgende IG functie doorgroeien naar een verpleegkundige functie.

Het verschil tussen helpende en verzorgende Het verschil tussen een MBO en HBO verpleegkundige

Welke beroepen zijn er in de thuiszorg?

buro Nexus helpt je op weg!

Wij helpen je graag je nieuwe uitdaging te vinden. In de thuiszorg, of misschien ergens anders binnen de zorg. Heb je vragen over hoe wij je kunnen helpen? Vul dan het contactformulier hieronder in.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief