Salaris in de zorg

salaris in de zorg

Salaris in de zorg

Heb jij besloten om een carrière in de zorg te starten? Dan wil je vast heel graag weten wat je gaat verdienen. In de zorg- en welzijn sector zijn er veel verschillende vakgebieden. De salarissen van al deze functies in de zorg kunnen ver uit elkaar liggen. Daarnaast is het salaris dat je gaat verdienen afhankelijk van je werkervaring. Toch hebben wij speciaal voor jou per functie en vakgebied binnen de zorg de inkomens op een rijtje gezet. De indicaties die je op deze pagina leest, zijn brutosalarissen op basis van een 36-urige werkweek. De bedragen zijn exclusief extra’s zoals vakantiegeld.

Klik direct door naar:

 

 

Hoe zit het met salaris bij buro Nexus?

De salarissen op deze pagina, zijn op basis van de verschillende cao’s binnen de zorg. Bij buro Nexus gaat dat net een beetje anders. Wij bieden namelijk bredere pakketten aan voor onze zorgprofessionals en daardoor kan het salaris bij ons wat afwijken van de salarissen die hier beschreven staan. Het loon dat jij maandelijks op je bankrekening ontvangt van buro Nexus hangt onder andere af van je niveau, werkervaring en de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast ontvang je bij buro Nexus nog verschillende extra’s, zoals een leaseauto of de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Hier lees je meer over op deze pagina. Ook krijg je buro Nexus onregelmatigheidstoeslag. Deze toeslag zal altijd hetzelfde zijn als die van jouw collega’s waar je werkt, aangezien deze is gebaseerd op de cao. Meer weten over werken in de zorg bij buro Nexus?

 

 

Bekijk de mogelijkheden
salaris helpende zorg

Het salaris van een Helpende (+) in de zorg

Wil je aan de slag als Helpende (+) in zorg en welzijn of ben je benieuwd naar het salaris? Het gemiddelde brutoloon van een Helpende (+) ligt tussen de €1485 en €2585 per maand (exclusief extra’s zoals vakantiegeld). Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden als helpende (+) kun je vinden in de cao VVT. Bij buro Nexus kun je aan de slag als Helpende + niveau 2. Het uurloon dat je bij ons ontvangt hangt af van jouw werkervaring en kan variëren per project.

 

Vacature Helpende+

Kom je bij buro Nexus werken, dan krijg je een leaseauto tot je beschikking. Het kan natuurlijk zijn dat je dit niet wil. Dan krijg je reiskostenvergoeding. Je start met een ‘blanco’ auto, maar na een tijdje krijg je een echte ‘buro Nexus auto’. Op deze auto’s zitten buro Nexus stickers, dus iedereen kan zien dat je voor ons werkt. Daarnaast krijg je een tankpas. Het leuke hieraan? Deze mag je ook privé gebruiken!

Leaseauto
van buro Nexus

verzorgende ig

Het salaris van een Verzorgende IG

Het salaris van een Verzorgende IG ligt gemiddeld tussen de €1700 en de €2750. Afhankelijk van je opleiding, werkervaring en specialisaties kan jouw loon oplopen. Je uurloon als Verzorgende IG is dus per zorgprofessional en per project anders. Groei je door? Dan groeit je salaris met je mee! Meer informatie over het salaris als Verzorgende IG vind je in de cao VVT.

Benieuwd hoe het is om te werken als Verzorgende IG bij buro Nexus?

 

 

Lees het verhaal van Esther
opleidingen detacheren

Opleidingen en cursussen

Buro Nexus stimuleert jou in je persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door middel van het aanbieden en bekostigen van opleidingen en cursussen. Wil je graag een opleiding doen? Dan kun je dat bij ons voorleggen. Vervolgens kijken we wat de mogelijkheden zijn en vanuit daar krijg je de kans om een opleiding te volgen. Naast de deeltijd studie die je volgt, werk je ook nog op een project om ervaring op te doen.

Wil je liever een cursus volgen? Ook dat is mogelijk. Wij vinden het belangrijk om jouw kwaliteit te waarborgen en jou bekwaam te laten voelen in je handelingen. Ook de cursussen worden volledig bekostigd door buro Nexus.

 

Salaris Persoonlijk Begeleider in de gehandicaptenzorg

Als Persoonlijk Begeleider bij buro Nexus ga jij aan de slag binnen de gehandicaptenzorg. Volgens de cao gehandicaptenzorg verdien je als persoonlijk begeleider gemiddeld tussen de €1800 en €2800 bruto per maand (exclusief extra’s zoals vakantiegeld). Bij buro Nexus kun je aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Jouw salaris hangt af van jouw ervaring en de opdrachtgever waar jij aan de slag gaat. Bij buro Nexus vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en is het mogelijk om door te groeien in jouw functie. Daardoor kan het salaris dat je bij ons gaat verdienen variëren.

 

Vacature Persoonlijk Begeleider
werken in het ziekenhuis

Wat verdient een IC Verpleegkundige?

Als IC Verpleegkundige ligt je gemiddelde bruto maandsalaris tussen de €2335 en €3920. Op basis van de salarisschaal waarin je valt en tot welke functiegroep je behoort, kan het salaris van een IC verpleegkundige variëren. In het cao voor ziekenhuizen staat alle informatie over het loon van een IC verpleegkundige beschreven. Hoe dat zit bij buro Nexus? Dan hangt je uurloon af van jouw expertises en ervaring als IC verpleegkundige. Als IC verpleegkundige ga je aan de slag in een ziekenhuis. Afhankelijk van het ziekenhuis waar jij aan de slag gaat wordt je salaris bepaalt. Dit kan dus per project variëren.

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer ziek wordt. Bij buro Nexus werken we dan met een wachtdag. Dit betekent dat je de eerste dag dat je ziek bent niet wordt uitbetaald. Daarna word je voor 91% uitbetaald. Dan nog even over je verlofdagen bij buro Nexus. Die krijg je 25 op basis van een 40-urige werkweek.

Ziek- en verlofdagen
bij buro Nexus

Salaris binnen de ouderenzorg en thuiszorg

Ben je van plan om in de ouderenzorg of de thuiszorg aan de slag te gaan? Dan hangt jouw uurloon af van de functie die jij binnen een van deze takken vervult. Bij buro Nexus kun je binnen de ouderen- of thuiszorg aan de slag als helpende + niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 of 5/6. Gemiddeld ligt je salaris tussen €1485 en €3200 per maand (exclusief extra’s zoals vakantiegeld). Je loon is afhankelijk van jouw functie, ervaring en de locatie waar je gaat werken. Bij buro Nexus zijn er altijd doorgroeimogelijkheden en wij helpen jou graag aan de volgende stap in jouw carrière. Meer informatie vind je in het cao VVT óf neem alvast een kijkje bij onze vacatures binnen de ouderen- en thuiszorg. Wil je alles weten over werken in de ouderenzorg? Wij schreven er een blog over!

 

Wat is het salaris van een manager in de zorg?

Het salaris van een manager in de zorg varieert veel. Ten eerste ligt het eraan binnen welke sector je aan de slag gaat als manager en in welke cao je daardoor valt. Daarnaast ligt het eraan in welke zorginstelling je gaat werken. Gemiddeld ligt het loon van een zorgmanager tussen de €2500 en de €5300 bruto per maand. Hoe meer ervaring je hebt, hoe hoger je salaris wordt. Bij buro Nexus kun je aan de slag als Interim Manager of Directeur in de zorg. Het salaris van een Interim Manager of Directeur kan nog hoger oplopen dan dat van een ‘normale’ manager omdat je vaak een organisatie uit de brand helpt en daardoor een zwaarder takenpakket krijgt. Meer weten over aan de slag gaan als Directeur zorg of Manager zorg? Bekijk de vacatures eens of lees het verhaal van Aafke de Vrij, Manager Zorg bij buro Nexus!

Meer weten over het salaris in de zorg?

Heb je nog vragen over salaris in de zorg bij buro Nexus of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Dan nodigen wij jou graag uit op een van onze kantoren. Wij helpen jou graag aan die volgende stap in jouw carrière. Laten we beginnen met een kop koffie, oké?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief