fbpx

Jouw opleidingen

Jezelf blijven ontwikkelen?
Wij geven jou die kans!

Stilstaan is achteruitgaan. Bij buro Nexus zijn we ervan overtuigd dat iedereen zichzelf moet blijven ontwikkelen. ‘’Samen Groeien’’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. Om deze kernwaarde te verwezenlijken, biedt buro Nexus diverse opleidingen aan om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Deze opleiding volg je naast je baan, dus dat betekent werken en leren tegelijkertijd. Je begint met het werken op je huidige niveau en na het behalen van je opleiding bieden wij vele doorgroeimogelijkheden aan.

Foto pagina opleidingen

Begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij de beste begeleiding krijgt gedurende je opleiding/studie. Deze begeleiding bieden wij door je te koppelen aan een buddy. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd beschikt over een luisterend oor die jou met voldoende ervaring uit de praktijk uitstekend kan bijstaan. Meer weten over de rol van een buddy?

Lees hier het verhaal van Dwayne!
Opleidingen zorgcollege

Hoe gaan wij om met de kosten?

Wij vinden jouw ontwikkeling een gedeelde samenwerking. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling door het faciliteren en bekostigen van de opleiding, en jij ontwikkelt jezelf door hier tijd in te investeren. Zo zorgen wij er samen voor dat jij de opleiding succesvol zal voltooien.

 

Studieovereenkomst

Wanneer jij een opleiding gaat volgen via buro Nexus zullen wij ten alle tijden een studieovereenkomst met jou aangaan. Binnen deze overeenkomst staat afgestemd welke voorwaarden van toepassing zijn wanneer jij deze opleiding gaat volgen.

MBO 4 Verpleegkunde

Wij bieden de mogelijkheid aan tot het volgen van de opleiding MBO 4 Verpleegkunde. Deze opleiding wordt verzorgd door onze samenwerkingspartner Zorgcollege en is vanaf vijf locaties in Nederland te volgen. Binnen deze opleiding leer je alle kneepjes van het vak waarna je aan de slag kunt als verpleegkundige (niveau 4) in de ouderenzorg, de VVT, de GGZ of in het ziekenhuis.

Meer weten over de opleiding MBO 4 Verpleegkunde?

De ervaringen van onze zorgprofessionals