Werken als zzp’er in de zorg

Ben jij zzp’er en wil je aan de slag in de zorg? Of ben je van plan om als zzp’er aan de slag te gaan? Bij buro Nexus ben je aan het juiste adres! Als detacheerder in de zorg vinden wij opdrachten die bij jou passen. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over hoe werken als zzp’er bij buro Nexus in zijn werk gaat. We vertellen je er graag meer over in dit blog!

Hoe word je zzp’er in de zorg?

Laten we eerst eens beginnen bij het begin. Wil je zzp’er in de zorg worden? Dat is niet zo moeilijk! De KVK heeft hier namelijk een heel handig stappenplan voor. Volg deze stappen om niks over het hoofd te zien. Alle stappen gevolgd en ingeschreven? Dan ben je klaar om aan de slag te gaan! Er zijn uiteraard regels waar jij je aan moet houden als je als zzp’er in de zorg aan de slag gaat. Als zorgmedewerker ben jij je er bewust van dat kwaliteit voorop moet staan als je met mensen werkt. Als zzp’er ben je daarom gebonden aan regels en wetgevingen. Denk bijvoorbeeld aan BIG-registratie en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Meer informatie over deze regels en wetgevingen vind je op de site van de KVK. Zij leggen jou alles haarfijn uit.

Zzp’er bij buro Nexus

Yes, je bent zzp’er geworden. Dat ging snel! En nu? Je netwerk is nog niet groot en je weet niet goed hoe jij aan je zzp opdrachten in de zorg komt. Kom je als zzp’er werken bij buro Nexus? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over het vinden van opdrachten. Wij zorgen voor de bemiddeling waar jij als zzp’er naar op zoek bent. Samen met jou overleggen we voor welke doelgroep je inzetbaar bent, voor hoeveel uur je aan de slag wilt en bespreken we jouw tarief. Is er vervolgens een project beschikbaar dat bij jou past? Dan is er de mogelijkheid voor jou om daar aan de slag te gaan en regelen wij een projectovereenkomst. Bij buro Nexus kun je binnen verschillende functies, zoals verpleegkundige of verzorgende IG, aan de slag als zzp’er. Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina!

Hoe is het om te werken in de zorg als zzp’er?

Daar kan Ali je alles over vertellen. Wij hielden een interview met hem waarin hij vertelt hoe het is om als zzp’er in de zorg bij buro Nexus te werken, waarom hij ervoor heeft gekozen om als zelfstandige aan de slag te gaan en wat voor hem de voordelen hiervan zijn.

“Voor mij had buro Nexus een project gevonden dat perfect bij mij paste!”

De voordelen van werken als zelfstandige

Ben jij op zoek naar vrijheid? Dan is werken als zzp’er in de zorg echt voor jou weggelegd. Je kunt zelf jouw uren, dagen en projecten bepalen. Jij komt met een voorstel, wij gaan voor jou op zoek! Wil je een weekje vrij? Geen probleem. Wil je de ene week twee dagen werken en de andere week vijf? Ook geen probleem. Als jij als zzp’er in de zorg aan de slag gaat, bepaal jij jouw eigen rooster. Daarnaast bepaal jij je eigen uurtarief. Wat je gaat verdienen als zzp’er in de zorg, ligt dus geheel bij jezelf. Houd er wel rekening mee dat als je even geen opdracht hebt, er ook geen inkomsten binnenkomen. Daarnaast moet je rekening houden met belastingen. Wil jij variatie in jouw werk? Als zzp’er in de zorg kun je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers. Je kiest immers zelf je opdrachten en bepaalt je eigen rooster!

Aan de slag bij buro Nexus?

Ben jij al zzp’er in de zorg en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Of wil je gewoon meer weten over werken als zzp’er bij buro Nexus of over buro Nexus zelf? Wij komen graag met je in contact. Met kantoren door het hele land, staat er altijd wel ergens een kopje koffie voor je klaar! Maak je eerst even een afspraak? Tot snel!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?