fbpx

Detachering in het onderwijs: iets voor jou?

Detachering is booming business in Nederland. Ook in de onderwijssector kiezen steeds meer docenten voor werken op detacheringsbasis. Terecht, want detachering biedt zowel voor docenten als voor scholen heel wat voordelen. Onze Business Partner Daphne legt je graag de meerwaarde van detachering uit.

Voor docenten

Startende docent of al (heel) wat ervaring op de teller? Eigenlijk is detachering voor elke docent geschikt, zolang je maar van afwisseling houdt: “Je ontdekt verschillende scholen en verschillende onderwijsvormen. Zo kom je er achter wat het beste bij je past”, vertelt Daphne.

“Naast die afwisseling, heb je natuurlijk ook zekerheid: je krijgt een contract bij Nexus en je kan direct ergens in dienst. Eigenlijk doe je aan legaal jobhoppen: je maakt kennis met verschillende onderwijsvormen, wat natuurlijk heel interessant is. Detachering is dé beste manier om je volledig te ontwikkelen. En merk je dat je een bepaalde bijscholing kan gebruiken? Vanuit buro Nexus bieden we je ook opleidingsmogelijkheden aan.”

Voor scholen

Heel wat scholen hebben te kampen met formatieproblemen. Detachering is hiervoor een uiterst geschikte tussenkomst: “Buro Nexus denkt oplossingsgericht mee met scholen. We kennen de noden van scholen en we kennen de wensen van onze docenten. We bieden kwaliteit op maat. Een docent van buro Nexus draait 100% mee met het team”, legt Daphne uit.

“Wanneer een school met ons in zee gaat, kunnen ze op kwaliteit rekenen. We zijn streng in onze selectie en zoeken bewust naar een goede match met een school. Wat buro Nexus onderscheidt, is dat we altijd heel persoonlijk te werk gaan. Een prettige samenwerking is onze absolute prioriteit.”

Meer weten?

Ben jij docent en wil je als gedetacheerde aan de slag? Heeft jullie school nood aan kwalitatieve docenten?
Neem vandaag nog contact op met Daphne!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?