​​

HR Field Manager

Als HR Fieldmanager bij buro Nexus NL heb jij een hele belangrijke focus, namelijk de zorg voor onze zorgprofessionals. Jij geeft de professionals alle aandacht en weet ook de belangen van buro Nexus te waarborgen. Nexus staat niet voor niets voor verbondenheid: wij verbinden professionals aan organisaties en bieden hen de mogelijkheid door te groeien. Jij maakt, monitort en evalueert opleidingsplannen.

Uitdagend? Jazeker! Om de ideale balans te vinden tussen de ontwikkeling en ambitie van een professional en de relatie met een opdrachtgever, is het belangrijk de verwachtingen te managen. Aangezien je te maken hebt met medewerkers die bij opdrachtgevers werken, vergt het meer inspanning van beide kanten om een relatie op te bouwen en goed samen te werken.

Jij voert diverse gesprekken, evaluatiegesprekken voer je samen met een Talent Consultant. Daarnaast zorg je voor een effectieve verzuimbegeleiding tot en met re-integratie.

Organisatorisch ben je ook verrassend, je organiseert samen met onze Communicatie Professional diverse bijeenkomsten voor professionals.

Wat wij van jou verwachten?

  • Jij hebt een Hbo bachelor in HR of vergelijkbaar en minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je behoudt het overzicht, houdt van een drukke agenda en kan goed plannen.
  • Als netwerk expert ga jij graag langdurige samenwerkingen aan.
  • Naast organisatiesensitief, weet jij vertrouwen te wekken en ben je erg betrokken.
  • Je bent duidelijk in je communicatie en komt je afspraken na.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Veel vrijheid om je functie goed uit te oefenen.Een hoop gezellige collega’s.
  • Een betrokken werkgever met veel leuke evenementen, zoals familiedagen, kennisbijeenkomsten, incentives etc. waar je je collega’s goed leert kennen.
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke begeleiding om jou te ondersteunen in je ontwikkeling

Over buro Nexus

Wij zijn een jong en gedreven detacheringsbureau, actief in de zorgsector en het onderwijs. Sinds onze opstart in 2015 zijn we stevig blijven groeien, met vandaag vier Nederlandse vestigingen als resultaat. Ons doel is echter niet om de grootste te worden van Nederland, maar wél om de beste te zijn in wat we doen. Hierbij staat een persoonlijke aanpak altijd centraal, zowel voor onze externe als voor onze interne medewerkers.

 

 

 

Solliciteren

Ik ga akkoord met het privacy statement

De buro Nexus
Way of Work