fbpx

CEO To Be

X To Be

Word jij onze nieuwe CEO? Of juist HR Director? Geen management ambities, maar een specialistenrol? Het kan allemaal! Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet bij buro Nexus! 94,4% van ons management is intern doorgegroeid. Wij geloven er in dat als we een cultuur fit hebben en jij de juiste competenties meeneemt, de rest bij te leren is. Om de basis van ons bedrijf te leren kennen geven we jou de kans om te starten als Recruiter (bij ons een Talent Master). Dit is de belangrijkste functie die buro Nexus nu kent en de ideale manier om te proeven aan de kern van onze business.

In twee jaar tijd geven wij jou de gepaste handvaten om uit te groeien tot dé Recruiter waar iedereen u tegen zegt. En daarna? It’s up to you! Onze Communicatie Professional was na één maand Communicatie Manager, één van onze sales talenten is na 6 maanden toegetreden tot de directie en onze Teamcaptain Rotterdam was twee jaar geleden nog in de functie van Talent Master.

Allemaal heel mooi, maar hoe pakken wij jaar 1 en 2 aan? Wel, wij werken met een gespecialiseerde partner om vijf keer per jaar een vakgerichte opleidingsdag te organiseren en je krijgt een buddy toegewezen die jou on the job gaat begeleiden. Daarnaast krijg je ook trainingen van collega’s op het gebied van Linkedin. Ben jij klaar om deze stap te zetten? Lees dan verder wat een functie als Recruiter, ofwel zoals wij het noemen “Talent Master”, inhoudt!

Van Business Partner naar Teamcaptain!

“Ik heb de vestiging in Zwolle als Business Partner mee mogen helpen op starten. Kort daarna kwamen er een aantal Talent Masters bij. Eén van hen groeide al snel door naar Business Partner en ik was niet meer alleen. Vier maanden later kreeg ik de kans om de overstap naar Vestigingsdirecteur te maken. Het was mijn ambitie om dit voor elkaar te krijgen en na vier maanden was het al gelukt!”

Lees het verhaal hier!

Een blik in het leven van onze Talent Masters:

 • Het is weer maandagochtend, maar dat vind jij zeker niet erg! Je hebt namelijk een gevarieerde week op de planning staan. ‘s Morgens zitten jullie met heel het kantoor rond de tafel voor de weekstart. Even napraten over het weekend en dan back to business!
 • Je neemt een kop koffie (of thee natuurlijk) en overloopt je weekplanning samen met je buddy. Je hebt enkele intakegesprekken gepland, waar je je tot in de puntjes op voorbereidt. Daarbovenop struin je online kanalen, zoals LinkedIn, af om de perfecte kandidaten te vinden en deinst er niet voor terug om mensen pro-actief te benaderen. Jij herkent je dan ook perfect in het verhaal van buro Nexus én detacheren en zo weet jij iedereen mee te krijgen in ons uitzonderlijke verhaal.
 • Je bent verantwoordelijk voor de volledige projectbegeleiding van onze professionals. Je vraagt dus regelmatig hoe het gaat en gaat zelf ook langs op de projecten. Iedere keer dat je langs gaat, ben je volledig onder de indruk, dat kunnen we je garanderen. Win-win situatie, want zowel je professionals als jijzelf kunnen veel van elkaar bijleren!
 • Uitdagend? Ja zeker! Gelukkig vinden we teamwork belangrijk en sta je er dus ook niet alleen voor. Je staat in nauw contact met onze Accountmanagers (bij ons een Business Partners) om zo het perfecte project voor onze professionals te garanderen. Onze Office Heroes en HR Fieldmanagers staan ook klaar met een antwoord op al je vragen!
 • Op het einde van de week heb je één van je jaarlijkse opleidingen op de planning staan. Vijf keer per jaar duik je even terug in de boeken die je alle handvaten geven om te groeien.
 • Het is ondertussen weer het einde van de week. Leg alles even aan de kant, want het is tijd voor een vrijdagmiddagborrel!
Lees hier wat onze Talent Masters zelf zeggen!

Van Talent Master naar Business Partner!

“In 2019 ben ik afgestudeerd van de opleiding Communicatie in Nijmegen. Vervolgens ben ik in mei dat jaar gestart als Talent Master. Na een half jaar kreeg ik al de kans om door te groeien naar Talent Manager! Als Talent Master ben je voornamelijk bezig met je eigen kandidaten en professionals en als Talent Manager ben je meer verantwoordelijk voor het hele team. Het stukje leiding geven vond ik erg leuk hieraan. Na ruim één jaar, heb ik vervolgens de kans gekregen om de overstap naar Business Partner te maken!”

Lees het verhaal hier!

We hebben nog een paar verzoekjes:

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma;
 • Jij bent iemand die makkelijk de verbinding aangaat met verschillende type mensen;
 • Jij werkt graag binnen kaders, waarbinnen je creatief te werk mag gaan;
 • Een commerciële omgeving en het behalen van targets schrikt jou niet af;
 • Jij houdt wel van een borreltje op de vrijdagmiddag.

Van Business Partner naar Teamcaptain!

“Ik ben gestart bij buro Nexus als Business Partner. Uiteindelijk ben ik me vanaf maart, naast de ouderenzorg, ook gaan focussen op een nieuwe branche: de ziekenhuizen. Voor de helft van het land heb ik dit opgepakt en heb ik deze nieuwe branche mee op de kaart gezet voor buro Nexus. Daarna heb ik de stap van Business Partner naar Vestigingsdirecteur, waarvan de functietitel onlangs is veranderd naar Teamcaptain, voor kantoor Breda mogen maken!”

Lees het verhaal hier!

Maar je kunt ook zeker iets van ons verwachten, wat dacht je van:

 • Maandelijks ongelimiteerde bonussen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Lunchen op kantoor;
 • Een auto verdienen op korte termijn. Laten we het nóg een stukje leuker maken, want bij deze auto krijg je een tankkaart die je óók privé mag gebruiken;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een eigen Surface én telefoon;
 • Een toffe onboarding, waarin jij binnen drie dagen het hele bedrijf leert kennen. Na die drie dagen is het nog niet afgelopen! Jij gaat namelijk een drie -maandentraject in waarin jij nóg meer gaat leren. Jij krijgt jouw eigen paspoort, waarin taken staan die jij moet uitvoeren om jouw onboardingstraject succesvol af te ronden!
 • De leukste activiteiten. Bij buro Nexus organiseren we regelmatig teambuildingactiviteiten en toffe familiedagen. Zo gingen we in 2019 met iedereen naar Bobbejaanland en organiseerden we in 2021 ons eigen festival: Nextival!
Bekijk zeker ook de andere vacatures!

Kom je snel bij ons op de koffie?

buro Nexus Amsterdam
Kraanspoor 18
1033 SE Amsterdam

buro Nexus Breda
Spoorstraat 200
4811 BB Breda

buro Nexus Eindhoven
Gashouder 36C
5613 CR Eindhoven

buro Nexus Groningen
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

 

buro Nexus Nijmegen
Jonkerbosplein 52
9de verdieping
6534 AB Nijmegen

buro Nexus Rotterdam
WPC gebouw
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam

Hoofdkantoor
Burgemeester Stekelenburgplein 199
5041 SC Tilburg

buro Nexus Zwolle
Zwartewaterallee 56
8031 DX Zwolle

buro Nexus Antwerpen
Uitbreidingstraat 10-16
2600 Berchem

buro Nexus Gent
Dok Noord 4D/003
9000 Gent

buro Medical Antwerpen
Het Mas
Entrepotkaai 2A, 2000 Antwerpen

buro Medical Brussel
Tour & Taxis – Koninklijk Pakhuis
Havenlaan 86C (bus 16B), 1000 Brussel

buro Medical Gent
Dok Noord 4D/206
9000 Gent