Beroepen in het ziekenhuis

Ben jij benieuwd naar welke beroepen er zijn in het ziekenhuis? Of ben je op zoek naar een passend beroep in het ziekenhuis voor jou? Bij buro Nexus helpen wij jou hierbij! Als detacheringsbureau in de zorg vinden wij projecten die perfect bij jou passen. In dit blog vertellen wij alles over beroepen in het ziekenhuis. Lees snel verder!

Welke beroepen zijn
er in het ziekenhuis?

Binnen een ziekenhuis werken veel mensen met verschillende beroepen. Hierbij kun je denken aan artsen, verpleegkundigen, secretaressen, therapeuten en nog veel meer. Al deze mensen werken met hetzelfde doel: de beste zorgen voor de patiënt. Om dit te kunnen realiseren, werkt iedereen goed samen. Van de gastvrouw die de patiënt ontvangt, tot de verpleegkundige die voor de patiënt zorgt en de arts die de operatie uitvoert.

Ben jij benieuwd welke beroepen buro Nexus aanbiedt in het ziekenhuis?

Bekijk hier onze vacatures in het ziekenhuis
Verpleegkundige zorg

Waarom kiezen voor een
beroep in het ziekenhuis?

Een beroep uitoefenen in een ziekenhuis is voor veel mensen een roeping. Ze halen veel voldoening uit de zorg voor patiënten. Verder maak je in de zorg daadwerkelijk hét verschil. Er komt veel meer bij kijken dan het uitvoeren van je werk. Je stelt mensen gerust, bouwt een band op en probeert mensen beter te maken. Mocht dat laatste niet lukken dan heb je nog steeds de dankbare taak om te zorgen dat diegene een liefdevolle laatste levensfase heeft. De dankbaarheid van een beroep in het ziekenhuis is groot. Tot slot, werken in een ziekenhuis is enorm afwisselend. Je werkt elke dag met andere mensen en komt in allerlei situaties terecht. Hier komt ook het stukje uitdaging om de hoek kijken. Als medewerker in een ziekenhuis weet je nooit welke complicaties er kunnen optreden. Wanneer dit gebeurt, is het aan jou en je collega’s om hier adequaat naar te handelen en het verschil te maken voor een patiënt en diens naasten.

Lees hier het verhaal van Ghislaine

Beroepen in het ziekenhuis
bij buro Nexus

Werken in het ziekenhuis is uitdagend. Je werkt in een grote organisatie waarbij je veel mogelijkheden hebt om te werken op verschillende afdelingen. Buro Nexus biedt diverse vacatures aan op toonaangevende afdelingen binnen ziekenhuizen door heel het land. Zo kun je onder andere aan de slag als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige of Intensive Care Verpleegkundige. Wil jij een baan die elke dag anders is? Of wil je zorgen voor de meest kwetsbare patiënten?

Bekijk hier onze vacatures
beroepen in het ziekenhuis I buro Nexus

Detacheren in het ziekenhuis?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? En past een beroep in het ziekenhuis perfect bij jou? Steeds meer zorgprofessionals kiezen voor detachering. Maar waarom? En wat zijn de voordelen? Bij buro Nexus krijg je als zorgprofessional een totaalpakket aan opties. Zo sta je onder contract bij ons waardoor je kiest voor zekerheid. Je blijft namelijk op onze payroll staan. Verder maak je kennis met verschillende organisaties in korte tijd. Zo vermijd je de sleur en kan je veel leren waardoor je cv zich snel vult met mooie referenties en kwaliteiten. Tot slot, buro Nexus zorgt voor een marktconform salaris. Verder zijn een leasewagen en opleiding bespreekbaar en we organiseren op regelmatige basis leuke en leerzame events. Zo garanderen wij werkgeluk voor al onze zorgprofessionals.

Wij zijn hét detacheringsbureau in de zorg

Zijn wij een
match?

Twijfel je nog of buro Nexus het juiste bedrijf is voor jou? Doe de matchtest en ontdek in 5 vragen of wij bij elkaar passen.

Doe de matchtest

De zorgsector kampt al jaren met een personeelstekort waardoor er hoge werkzekerheid is binnen deze sector. Toch is dit niet de enige reden dat er veel werk is binnen de ziekenhuizen. Zo vindt er vergrijzing plaats en worden mensen over het algemeen steeds ouder. Hierdoor zijn er in de toekomst meer banen beschikbaar in de zorg. Waar in vele sectoren robotisering het werk over begint te nemen van de mens is dit in een ziekenhuis niet het geval. Hier zal altijd vraag zijn naar deskundig zorgpersoneel. Tot slot heb je binnen een ziekenhuis voldoende mogelijkheden om door te groeien. Je kunt kiezen voor een andere afdeling of specialisatie of je groeit door tot een hogere functie.

Hoge werkzekerheid
bij beroepen
in het ziekenhuis

Kies voor werkzekerheid!

Wil jij aan de slag bij buro Nexus?

Past een beroep in het ziekenhuis perfect bij jou? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en vinden wij samen de perfecte match voor jou. Kom je langs voor een vrijblijvend gesprek?

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief