Steven van Ingelgom

"Samen groeien staat bij ons hoog in het vaandel"

Wat is jouw buro Nexus verhaal?

“Ik ben drie jaar geleden gestart bij buro Nexus. Op dat moment waren we nog met 7 of 8 mensen en hield ik me bezig met alles rondom de ontwikkeling van de Construction markt. We zijn de gesprekken aangegaan met potentiële nieuwe en bestaande partners, om zo kwalitatief mogelijk aan te sluiten op hun noden. Intussen zijn we drie jaar later en hebben we een serieuze naamsbekendheid binnen de Construction wereld opgebouwd. Een paar maanden geleden heb ik de overstap van Business Partner naar Vestigingsdirecteur kunnen maken. Ik ben nu de sturende factor van het team. Met mijn expertise en focus op resultaat en kwaliteit zorg ik ervoor dat het team gecoacht en gefaciliteerd wordt. We hebben een gedreven team, waarin iedereen dezelfde grote drive heeft om buro Nexus verder te laten groeien en onze boodschap uit te blijven dragen.”

Kun je iets vertellen over je functie?

“Momenteel werk ik dus vooral overkoepelend als Vestigingsdirecteur en kijk ik als het ware met een helikopterview naar het team. Ik ondersteun, coach en stuur onze Business Partners in het commercieel proces alsook de Talent Masters in het zoeken naar de juiste medewerkers voor buro Nexus. Waar ik momenteel het meeste voldoening uithaal is het aantrekken en het spreken van nieuwe talentvolle consultants. Als een talent gezien wordt door een van onze Talent Masters dan voer ik het laatste gesprek om te kijken in hoeverre ze passen binnen het DNA van buro Nexus. Op dat moment wil ik vooral onze missie ‘marktleider in werkgeluk’ overbrengen.”

Wat spreek jou aan bij buro Nexus en waarom denk je dat consultants voor ons kiezen?

“Eén van onze sterktes is dat we de expertise in huis hebben om het juiste project aan de juiste kandidaat te bieden en dit op een kwalitatief snelle manier. Daarnaast streven we ernaar om ‘de beste van de klas’ te zijn. We ambiëren om de leukste werkgever van België te zijn. Naar mijn menig is dit ook de reden waarom consultants voor ons kiezen. We zijn een jong, fris bedrijf met een fijne drive. Als dit bij jou past, dan kun je heel gelukkig worden bij buro Nexus. Samen groeien hebben we dan ook hoog in het vaandel staan. Talentvolle consultants begeleiden in die eerste stappen op de arbeidsmarkt en ze dan nog zien groeien in functie en persoon aanschouw ik als een heel groot compliment.”

Terugkijkend op jouw carrière bij buro Nexus, waar ben je het meest trots op?

“Trots is zeker op zijn plaats als ik denk aan de geweldige weg die ik mee heb mogen bewandelen binnen buro Nexus. Er zit flink wat groeipotentieel in en ik ben blij dat ik hier deel van uitmaak en hier actief aan kan meewerken.”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?