Marjan Vermoesen

Het is leuk om de centrale schakel op kantoor te zijn!

Hi Marjan, vertel ons eens wat meer over jezelf!

“In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling, ga ik in het park zitten of kun je me terug vinden op een terrasje ergens in Antwerpen. Dit allemaal met vrienden en liefst nog met een hapje en een drankje. Ik ben dus graag omringd door anderen, maar wat kan ik ook genieten van de rust! Hiervoor heb ik dé perfecte hobby: breien. Dit is een repetitieve handeling, waarbij ik me enkel op de breinaalden en de wol moet focussen.
Qua studies heb ik een Professionele Bachelor Toegepaste Psychologie behaald. De drive om met én voor mensen te werken zit er bij mij dus ingebakken. Nadat ik ben afgestudeerd, heb ik gekozen om aan de slag gegaan als Recruiter in de zorgsector. Ik heb dan ook een grote passie voor de zorg. Vroeger wou ik zelf altijd verpleegkundige worden! Na één jaar heb ik toch besloten om de overstap te maken naar een ander bedrijf. Ik kwam terecht in een uitdagende functie waarbij ik werkzoekenden begeleidde in hun zoektocht naar werk. Het was leuk om mensen te helpen om structuur te brengen aan hun dagelijks leven.
Deze functies hebben voor mij de weg voorbereid tot het werken als Office Manager bij buro Nexus. Ik wou namelijk graag een job tussen Recruiter en de meer administratieve functies in. Buro Nexus kwam dus op hét perfecte moment op mijn pad!”

Wat houdt de functie van een Office Manager in?

“Ik zie persoonlijk twee grote luiken aan dit verhaal: enerzijds de administratieve kant en anderzijds de puur logistieke kant. Dat laatste slaat op het feit dat je er voor zorgt dat alle facilitaire zaken op kantoor vlot verlopen. Dit gaat over het aanvullen van inktpatronen en het koffiezetapparaat, maar ik help evengoed bij de praktische voorbereidingen van meetings of andere activiteiten. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan de efficiënte en gestructureerde organisatie op het kantoor. Het andere luik van de functie als Office Manager is de administratieve kant. Zo ondersteun ik bijvoorbeeld de collega’s bij hun projectadministratie.
Wat mij erg aanspreekt, is dat je een centrale schakel bent op het kantoor. Collega’s kunnen bij mij terecht voor verschillende vragen, maar evengoed andere personen die bij ons langskomen, ontvang ik graag met een tas koffie!”

Bij buro Nexus willen we samen groeien. Hoe vertaalt dit zich naar de functie als Office Manager?

“Buro Nexus is sterk aan het groeien, waardoor er steeds mogelijkheden zijn om mee te groeien. Ik leer dan ook iedere week wel wat nieuws bij. Langs de andere kant luistert men ook oprecht naar jouw mening. De lijnen naar de directie zijn dan ook kort. Als ik het gevoel heb dat er een bepaald proces vlotter kan worden ingericht, dan kan ik dit zeker aandragen. Als Office Manager heb ik dus zeker het gevoel dat ik mee aan het groeien ben in het bedrijf. Dat gezegd zijnde, werken we hard, maar is er steeds ook ruimte voor een lach. De sfeer bij ons op kantoor is dan ook positief, maar dit voelde ik al meteen op mijn eerste sollicitatiegesprek. Ik werd namelijk vanaf dag één warm onthaald, en dat wil ik nu op mijn beurt als Office Manager terug doen voor anderen.”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?