Lynn Hattas

Ik werk graag met én voor mensen!

Lynn, vertel eens, je maakte onlangs een sprong in het diepe en bent nu lid van de buro Nexus-club! Wat was je drijfveer hierachter?

“Vóór mijn start bij buro Nexus deed ik voornamelijk assessment centers, maar ik had nood aan wat meer persoonlijke diepgang. Ik voerde de assessment uit en stelde hier een rapport van op, maar daar stopte de persoonlijke opvolging dan ook. Begin dit jaar werd ik gecontacteerd door jullie voor de functie van Office Manager, maar vervolgens kwam de rol van HR Fieldmanager op mijn pad. Eerlijk gezegd, was ik eigenlijk niet meteen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vorig jaar heb ik een huis gekocht, en had ik mijn bord wel vol met renovaties. Op mijn sollicitatiegesprek kreeg ik echter meteen een warm gevoel en dan heb ik toch de knoop doorgehakt. Zo ben ik een trots lid geworden van de buro Nexus-club!”

Kun je ons verklappen waar we je na je werkuren kunnen terugvinden?

“Ik ben steeds met van alles en nog wat bezig. Dat gaat van sporten, namelijk lopen, tot afspreken met vrienden en verschillende reizen maken. Ik kan evengoed genieten van wat rust. Je kunt mij dus zeker betrappen op een middagje zonnen. Bovendien werk ik, buiten mijn functie als HR Fieldmanager, twee keer per week in een groepspraktijk als Klinisch Psycholoog. Tijdens 1-op-1 gesprekken, help ik mensen die zich minder goed in hun vel voelen terug op weg. Het werken met én voor mensen zit er bij mij dus ingebakken!”

Waarvoor kunnen consultants bij jou als HR Fieldmanager aankloppen?

“Als consultant zal je me kennen van, of tegenkomen tijdens evaluatiegesprekken. Als een consultant uit dienst gaat, dan vindt er zeker ook nog een gesprek met mij plaats. Verder ben ik het aanspreekpunt i.v.m. werkgeluk en welzijn. Bij buro Nexus willen we dan ook dat iedereen zich goed voelt op de werkvloer. De Talent Master blijft echter hét eerste aanspreekpunt over alles wat met het project te maken heeft. Wij zitten dan ook regelmatig samen om alles in te plannen en te bespreken. Een ander fijn aspect aan mijn functie is dat ik meewerk aan het beleid omtrent interne opleidingen. Mijn job kan ik dus samenvatten in drie woorden: welzijn, werkgeluk en opleidingen.”

Bij buro Nexus willen we steeds groeien. Wat is jouw visie hierop voor zowel jezelf als je consultants?

“Ik vind dit fantastisch! We willen inderdaad groeien, maar ook met een oog op werkgeluk. Tijdens mijn sollicitatiegesprek, was ik hiervan onder de indruk en was ik gemotiveerd om hieraan deel te nemen. Ik vind dat het ‘samen groeien’ zorgt voor een bepaalde dynamiek. De woorden ‘variatie ‘ en ‘uitdaging’ zijn twee begrippen die we bij buro Nexus dan ook niet uit de weg gaan.”

Dan nog ééntje om af te sluiten: waar ben je tot nu toe het meeste van onder de indruk bij buro Nexus?

“Het welkomstgevoel dat je hier krijgt, is geweldig! Vanaf het eerste moment voelde ik: ‘Hier zit ik goed.’ Bovendien is er ook veel aandacht voor ons als persoon zowel op als buiten de werkvloer. Intern krijg je veel kansen om te groeien, maar de collega’s zijn ook oprecht geïnteresseerd wat er in je leven speelt. Hier en daar ontvangen we dan ook een persoonlijk cadeautje. Zo werd ik onlangs verrast met een pakketje voor mijn verloving. Wat is het fijn dat ik deze zaken ook met mijn collega’s kan delen!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?