Joeri Heleijn

Thuis was ik altijd degene die met de techniek aan het prutsen was, zonder de handleiding te lezen.

Joeri, vertel, wat doe je en waar ben je het meest trots op binnen je werk?

Als project engineer ben ik betrokken bij het volledige project. Wanneer een gebouw gerenoveerd moet worden, ga ik op pad om de stand van zaken op te nemen. Die opdracht werk ik uit waarna de klant akkoord geeft en het project wordt uitgevoerd. Op dit moment werken we aan een psychiatrische instelling voor zo’n 40 patiënten. Geen renovatie dit keer, maar totale nieuwbouw. Een ontzettend afwisselend project, waarbij ik het werken met mensen en het werken met techniek goed kan combineren.

Je werkt inmiddels 2 jaar via een project sourcing-bureau, waarom heb je voor buro Nexus gekozen?

Toen ik op zoek was naar een nieuwe job, in verband met een reorganisatie, ben ik door meerdere project sourcing-bureaus benaderd. Ik heb met een aantal gesprekken gevoerd, maar bij buro Nexus had ik meteen een goed gevoel. Buiten het feit dat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gewoon goed waren, was de sfeer ook erg fijn. Heel familiair, heel persoonlijk. Mensen kunnen onderling goed met elkaar overweg, van manager tot engineer.

Wat ik daarnaast erg fijn vind, is dat de collega’s bij mijn opdrachtgever mij direct omarmt hebben als collega, ook al ben ik technisch gezien een consultant. Eigenlijk heb ik het beste van twee werelden: ik mag naar feestjes en evenementen die georganiseerd worden door buro Nexus, maar ook naar die van mijn opdrachtgever!

En hoe staat het met ontwikkelingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied?

Als ik een opleiding tegenkom waarvan ik denk dat deze van meerwaarde zou kunnen zijn voor mijn ontwikkeling, dan kan ik om akkoord vragen bij buro Nexus. Valt deze opleiding binnen mijn domein, dan is de kans groot dat zij direct goedkeuring geven. Je moet hierin wel zelf het initiatief nemen, maar dat is logisch.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?