fbpx

Jelle Raa

Deze sector heb ik nog niet uitgespeeld!

Je bent nu een paar weken in dienst bij buro Nexus. Vertel eens, hoe bevalt het?

"Ik ben aangenaam verrast door de sfeer en de vibe die hangt op het kantoor. Ik kom uit dezelfde sector, dus dat voelde al als thuiskomen. De persoonlijke connectie die ik tijdens het solliciteren voelde, ervaar ik ook nu elke dag. Wat ik vooral leuk vind is dat we een team zijn. Het is niet ieder voor zich, maar we doen het samen. Als team denken we over de projecten en de kandidaten."

Hoe ben je bij buro Nexus terecht gekomen en waarom heb je voor buro Nexus gekozen?

"Toen ik wegging bij mijn vorige werkgever ben ik in contact gekomen met buro Nexus. Ik dacht altijd: als ik verander van job, dan kies ik ook voor een andere sector. Echter tijdens de gesprekken bij buro Nexus was het voor mij duidelijk: deze sector heb ik nog niet uitgespeeld. Daarnaast kan ik me helemaal vinden in de missie, visie en kernwaarden van buro Nexus. Ik ben blij dat ik de stap naar een andere sector niet heb gemaakt."

Je bent Business Partner, wat vind je tot nu toe het leukst aan deze functie en waar haal jij jouw voldoening uit?

"Wat ik het leukst vind is het plaatsen van de geschikte professional bij de juiste opdrachtgever. Dit doe je door gericht op zoek te gaan naar de juiste kandidaat en te kijken naar welke profielen de opdrachtgever nodig heeft. Als dit lukt en zowel de professional als de opdrachtgever is tevreden, dan haal ik daar voldoening uit. Daarnaast vind ik het leuk om met de contractanten om te tafel te zitten, een carrièreplan te maken en vervolgens op zoek te gaan naar de juiste match. Hier geniet ik van, zeker als het dan lukt."

Als je terugkijkt op je loopbaan, welk advies zou je je 20-jarige zelf geven?

"Mijn eerste advies voor een jong iemand is: volg je eigen pad en maak je eigen keuzes. Dit heb ik zelf ook gedaan en hier ben ik blij om. Voor mezelf als 20-jarige heb ik dus niet echt een advies. Als ik terugkijk heb ik de juiste keuzes gemaakt, maar voor anderen wil ik dit graag meegeven. Laat jezelf niet in hokjes duwen door familie/vrienden en vorm je eigen mening. Mijn tweede advies is: als het niet goed voelt, verander dan. Zelf ben ik bij sommige jobs te lang blijven hangen en als ik hier nu op terugkijk denk ik, was ik maar een half jaar eerder weggegaan."

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

"Ik ga graag wielrennen. Ik zit bij een fietsclub en ga daarmee iedere zondag fietsen. Normaal zijn we met een groep van 10, maar dat kan nu natuurlijk niet. Tijdens het fietsen kom ik echt tot rust en hier kijk ik elke week naar uit. Daarnaast ben ik een sociaal persoon. Van thuiszitten word ik niet gelukkig, dus het afgelopen jaar was een uitdaging voor mij!"

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?