Ik was nog niet bekend met projectsourcing, maar ik raad het iedereen aan!

Hoe ben je bij buro Nexus terecht gekomen en hoe bevalt het?

“Ik ben bijna twee jaar geleden in contact gekomen met buro Nexus via LinkedIn en van het een kwam het ander. In de twee jaar dat ik nu voor buro Nexus werk ben ik altijd tevreden geweest. Bij buro Nexus wordt goed met mensen omgegaan en je voelt je altijd gehoord. Met mijn contactpersoon heb ik maandelijks contact en dat verloopt vlot en aangenaam. De communicatie met buro Nexus nu vergeleken met vóór de coronacrisis is weinig veranderd. Het persoonlijke contact is hetzelfde gebleven. Ik ben ook een aantal keer op kantoor geweest. Daar is de sfeer altijd aangenaam en verloopt alles volgens afspraak. Ook zonder afspraak kun je altijd langsgaan om een tasje koffie te drinken en even bij te praten.”

Ben je al lang werkzaam in de construction?

“Ja, ik ben vanaf mijn twintigste werkzaam binnen de construction, in mijn geval de wegenbouw. Ik heb ongeveer 15 jaar vast bij een baas gewerkt, maar merkte dat het tijd was voor iets nieuws. Toen ik in contact kwam met buro Nexus en erachter kwam hoe werken op projectbasis in zijn werk gaat, vond ik dat interessant. Je kunt op verschillende projecten bij verschillende mensen en bouwfirma’s aan de slag gaan en dat leek me wel wat. Als een project niet helemaal bij je past, kun je dat aangeven en dan gaan ze voor jou op zoek naar een nieuw project. Ik was nog niet bekend met projectsourcing, maar ik raad het iedereen aan. Ik ben erg tevreden en wil graag aan iedereen laten weten dat dit een fijne manier van werken is.”

Kun je iets vertellen over je project en hoe een gemiddelde dag eruit ziet?

“Ik heb vanaf het begin dat ik bij buro Nexus werk een voordeel gehad. Ik zit namelijk sinds de start bij dezelfde opdrachtgever. Ik heb wel verschillende projecten gedaan, maar altijd voor hetzelfde bedrijf. Dat is denk ik ook wel een teken dat ze tevreden zijn over mij. De projecten die ik doe zijn voornamelijk in de asfalt en de wegenbouw. Projecten als onderhoudswerken voor gemeenten en het voorbereiden van asfalteringwerken. Een gemiddelde werkdag begint bij mij heel vroeg, meestal rond 4 uur/half 5 in de ochtend. Ik zet mijn team aan het werk om de dag te starten en ga vervolgens naar de werven om te controleren hoe het gaat en maak afspraken met de besturen. Daarna ben ik bezig met de voorbereiding voor de volgende dag en stel ik de ploegen samen. Aan het einde van de dag ga ik nog even naar een andere ploeg om te checken hoe het gaat. Meestal ben ik rond 7 uur ’s avonds weer thuis. In principe ben ik dus bezig met de opstart van een project en ben ik erbij betrokken van begin tot eind. Omdat ik binnen de asfaltbouw werk, kom ik op veel verschillende locaties. De ene dag hier en de andere dag daar. Dat maakt het werk gevarieerd en dat vind ik erg leuk!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?