Imke- Projectverpleegkundige

Op elke afdeling leer ik iets nieuws bij.

Kun je ons om te beginnen meer vertellen over jouw ervaring bij buro Nexus?

“Ik ben sinds oktober aangenomen bij buro Nexus, dus ik ben nog maar vrij recent in dienst. Van wat ik tot nu toe heb ervaren, vind ik jullie een top team. Als je een probleem hebt, dan staan jullie 24/7 voor mij klaar en geven jullie goede raad. Tot nu toe heb ik al twee projecten achter de rug in woonzorgcentra. Binnenkort begin ik aan mijn derde project, opnieuw in een woonzorgcentrum. Op elke afdeling leer ik telkens iets nieuws bij. Bovendien help je hulpverleners en zorgbehoevenden uit de nood door het dreigend tekort aan personeel op te vullen. In de toekomst wil ik zeker ook eens in een ziekenhuis werken en door op projectmatige basis te werken, is dat zeker mogelijk.”

Wat voor professionele achtergrond heb jij en waarom heb je de switch gemaakt naar ons?

“Sinds januari ben ik vijf jaar afgestudeerd. In juli 2016 ben ik meteen beginnen werken bij een thuiszorgcentrum dat werd ingezet in de gehandicaptenzorg. Dat heb ik tot op heden gedaan. Buro Nexus sprak mij aan, omdat ik voor wat nieuws wilde gaan. Het werken op projectmatige basis is echt wat voor mij. Ik wil niet vastroesten op één plaats. Daarom gaf ik dan ook aan op mijn sollicitatiegesprek, dat ik meteen zou willen tekenen. Ik zou liever kortere periodes werken op verschillende plaatsen en verschillende ervaringen opdoen, dan dat ik stil blijf staan.”

Zou je tenslotte buro Nexus aanraden aan een vriend(in)?

“Ja absoluut! Mijn beste vriendin komt namelijk ook werken bij buro Nexus. Jullie zoeken volop naar een project voor haar. Buro Nexus luistert dan ook naar jouw noden en doet er alles aan dat iemand zich goed voelt binnen een functie. Daarom heb ik gekozen om hier aan de slag te gaan. Ik kan op elk moment van de dag mailen, bellen,… het maakt niet uit. Er wordt alles op alles gezet om ons te helpen. Zo wordt er gekeken naar wat we in onze mars hebben en krijgen we een project op maat. Op deze manier kunnen we veel meer doen dan enkel het basisgegeven, we mogen echt groeien.”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?