Darlene De Nijs

Nu is het moment om er volledig voor te gaan.

Vertel eens, je hebt zelf een achtergrond in de zorgsector. Kun je ons een beeld schetsen van jouw ervaring als Technoloog?

“Ik ben afgestudeerd als Technoloog in de Medische Beeldvorming. In totaal heb ik 7 jaar gewerkt in een ziekenhuis. Ongeveer 5 jaar lang heb ik als Technoloog gewerkt en dit binnen verschillende specialisaties zoals Mammografie , MRI en Nucleaire Beeldvorming. Na mijn twee zwangerschappen ben ik op de dienst Raadplegingen terecht gekomen. Daar werkte ik 2 jaar als Medisch Secretaresse. Van daaruit is mijn interesse in de administratieve kant binnen de zorgsector gegroeid. Ik voelde wel dat mijn ambitie toch nog wat verder reikte. Daarom heb ik recent de overstap gezet naar buro Nexus. Binnen de zorg stopt het leren nooit!”

Waarom heb je vervolgens de sprong in het diepe genomen en ben je als Talent Master bij ons aan de slag gegaan?

“Heel onverwacht kwam de vacature als Talent Master bij buro Nexus op mijn pad. Dit was echter op het perfecte moment. Ik heb namelijk twee jonge kindjes en ben getrouwd, dus ik had het gevoel dat ik er nu volledig voor moet gaan. Wat ben ik tevreden dat ik deze stap heb durven zetten! Ik kan mijn passie voor het helpen van mensen combineren met mijn kennis van de medische wereld. Bij het zoeken van zorgprofessionals kan ik inschatten waaraan deze persoon nood heeft en binnen welke afdeling er een perfecte match zal zijn.”

Kun je ons vanuit jouw professionele ervaring vertellen wat wij kunnen betekenen voor een zorgprofessional?

“Ik denk dat velen ondertussen, zeker gezien de huidige situatie, wel weten dat er binnen de zorgsector een tekort is aan zorgprofessionals. Bij ons draag je je steentje bij en kom je terecht op afdelingen die écht blij zijn om jou te zien komen. Op korte tijd zul je binnen verschillende medische gebieden het een en het ander leren. Ik kan alleen maar benadrukken wat een meerwaarde het is om de werkdruk binnen de zorg te kunnen verlichten! Aan afwisseling zul je geen tekort hebben. Binnen dit kader zullen wij je bovendien steeds voldoende ondersteunen en een luisterend oor bieden.”

Kun je ons tenslotte een leuke anekdote meegeven over jouw start bij buro Nexus?

“In de eerste instantie werd ik benaderd om te komen werken als zorgprofessional. Zo ben ik op de website van buro Nexus beland en was ik geprikkeld om op gesprek te komen. Ik was echter niet actief opzoek naar een nieuwe uitdaging, maar de ambitie was er wel. Bovendien kwam ik terecht in een enthousiaste omgeving, wat zeer aanstekelijk werkte. Op het gesprek gaf ik aan dat ik interesse had in wat nieuws. Al snel kreeg ik te horen dat ik zou mogen starten als Talent Master. De ervaring tot nu toe is super. Aangezien buro Nexus een jong bedrijf is, zijn er nogal wat doorgroeimogelijkheden. Ik kijk er vooral naar uit om een persoonlijk aanspreekpunt te worden voor onze zorgprofessionals. Voor mij is hun werkgeluk mijn prioriteit. Nood aan een gesprek of een bemoedigend schouderklopje? Mijn deur staat open!”

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?