fbpx

Bo Verbeke

Vroeger wilde ik wereldberoemd actrice worden. In Vlaanderen.

Hi Bo, actrice is het niet geworden, wat wel?

Ik werk nu zo’n drie jaar bij buro Nexus, inmiddels als Office Manager. Om in deze rol terecht te komen, heb ik een serieuze wissel doorgemaakt binnen het bedrijf. Ik ben in het begin namelijk enorm zoekende geweest naar wat ik eigenlijk echt wilde. Zo begon ik als Talent Consultant en maakte ik later een uitstapje naar sales. Maar uiteindelijk bleek Office Manager de juiste rol voor mij.

Ik vind het fantastisch om het aanspreekpunt van zowel interne als externe partijen te zijn. Mensen komen naar mij toe met allerlei soorten vragen. Ik kan dan echt iets voor ze betekenen. Daarbij helpt het natuurlijk dat ik al een aantal functies binnen buro Nexus heb vervuld. Het leukste aan mijn rol? Dat ik niet weet welke uitdagingen ik die dag op mijn pad krijg. Die diversiteit, daar hou ik van.

Wat spreekt je zo aan bij buro Nexus?

Dat is een makkelijke vraag! De gemoedelijkheid. Ik kan hier echt mezelf zijn en krijg ook veel ruimte om te groeien. Er werken hier veel verschillende mensen, allemaal met hun eigen aanpak en persoonlijkheid, maar toch loopt alles op rolletjes. De een is wat zakelijker en wat meer gestructureerd, de ander praat een intake aan elkaar alsof hij koffiedrinkt met een goede vriend. En dat is allemaal prima. Het is hier oké om het op jouw manier te doen.

Daarnaast heb ik de afgelopen drie jaar veel ruimte en kansen gekregen van buro Nexus. Daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor.

Hoe draag jij in jouw rol bij aan de WOW-factor van buro Nexus?

Die WOW-factor heeft voor mij alles te maken met anders zijn dan alle andere bureaus. Wij willen mensen van hun stoel blazen. Dat doen we door de dingen die we zeggen, die we doen, en de manier waarop. In mijn rol probeer ik dat ook steeds terug te laten komen. Door anders te durven zijn.

Ik probeer bijvoorbeeld altijd snel te reageren op vragen, zelfs wanneer ik het antwoord niet direct heb. Zo weet degene die contact opneemt altijd waar hij of zij aan toe is. Ik wil mensen het gevoel geven écht belangrijk te zijn. En volgens mij lukt mij dat goed.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?