fbpx
​​

Validation engineer

Jouw kwaliteiten als validation engineer

Technologie heeft een grote impact op het bedrijfsleven en onze maatschappij. Als validation engineer zorg jij ervoor dat al die nieuwe technologieën op een correcte manier geïmplementeerd worden en bewijs jij dat alle processen, machines en methodes doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Jij zorgt ervoor dat alle procedures binnen het bedrijf voldoen aan de vereiste specificaties en ziet erop toe dat iedereen volgens die voorschriften werkt. Je stelt validatienormen vast, ontwikkelt testprotocollen en bereidt apparatuur voor. Daarnaast coördineer je en voer je validatietests (IQ, OQ, PQ) uit en schrijf je rapporten en andere documentatie.

Jouw vaardigheden als validation engineer

Jou hoeven we nooit op een rommelig bureau te betrappen, documenteren en rapporteren kun je daarnaast als de beste. Jouw analytisch vermogen is sterk ontwikkelt en jouw oog voor detail is moeilijk te evenaren. Je bent goed met computers en met mensen. Jij weet hoe je om moet gaan met problemen en lost deze dan ook in een oogwenk op.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting op zak.

Salaris en contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

 • Flexibel werken.
 • Een vast contract.
 • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
 • Een eigen Talent Master als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
 • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
 • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren


  Ik ga akkoord met het privacy statement

  De buro Nexus
  Way of Work