fbpx
​​

Quality engineer

Jouw kwaliteiten als Quality engineer

Jij bent verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit, precies zoals je functietitel al doet vermoeden. Jij zorgt ervoor dat ieder product of iedere dienst voldoet aan hoge standaarden. Daarnaast ontwikkel jij processen om ervoor te zorgen dat die kwaliteit alleen maar omhooggaat. Dit doe je door te analyseren en evalueren. Daarbij sta je voortdurend in contact met het projectteam, de klant en andere betrokkenen om zo de productkwaliteit en de klanttevredenheid te verbeteren.

Jouw vaardigheden als Quality engineer

Jij zoekt altijd alles tot op de bodem uit. Kom je een probleem tegen? Dan los jij dit op door middel van analyse. Jij wilt altijd blijven leren maar bent absoluut niet bang om de handen uit de mouwen te steken en met de machines of apparatuur aan de slag te gaan. Verantwoordelijkheden schrikken jou niet af. En je trekt projecten in het kader van kwaliteitsverbeteringen en compliance. Jij bent van de regels en processen, daar houd je dan ook altijd rekening mee.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde master in een technische/wetenschappelijke richting op zak, eventueel aangevuld met ervaring in kwaliteitsmanagement.

Salaris en contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

 • Flexibel werken.
 • Een vast contract.
 • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
 • Een eigen Talent Master als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
 • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
 • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren


  Ik ga akkoord met het privacy statement

  De buro Nexus
  Way of Work