​​

Projectingenieur

Jouw kwaliteiten als projectingenieur

Als projectingenieur houd jij je bezig met het ontwerpen, begeleiden en implementeren van projecten. Jij zorgt ervoor dat het project niet alleen technisch haalbaar is, maar ook nog binnen tijd en budget wordt opgeleverd. Jij vindt het niet erg om in het middelpunt van de aandacht te staan, jij bent namelijk het centrale aanspreekpunt voor alles en iedereen die met jouw deel van het project te maken heeft. Zijn er problemen in de productie? Dan ben jij degene die deze problemen analyseert en oplost. De uitdaging? Met alle betrokken partijen het project weer een stapje verder brengen.

Jouw vaardigheden als projectingenieur

Ze zeggen wel eens, coördineren kun je leren. Maar jou hoeven we niks meer uit te leggen. Jij weet alles van architectuur maar hebt ook een vlotte babbel. Dankzij jouw technische kennis en ervaring ben jij in staat een project te helpen verkopen. Je ontwikkelt je breed en na verloop kun je een eigen specialisatie ontwikkelen.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde master in de richting bouwkunde of elektromechanica op zak.

Salaris en contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Eén contract, één aanspreekpunt.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een carrière coach om loopbaansucces te behalen, buro Nexus staat altijd voor jou klaar.
  • Neem een kijkje in de keuken bij verschillende opdrachtgevers en groei door!
Solliciteren


Ik ga akkoord met het privacy statement

De buro Nexus
Way of Work