fbpx
​​

Maintenance coördinator

Jouw kwaliteiten als maintenance coördinator

Wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen? Dan is een functie als maintenance coördinator echt iets voor jou. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van preventief onderhoud aan apparatuur. Denk hierbij aan productielijnen, laboratoriummateriaal of grootschalige chemische installaties. Jij bent de eerste die wordt gebeld wanneer zich een storing voordoet. Daarnaast steek jij je neus in de boeken om procesmatige vraagstukken op te lossen.

Jouw vaardigheden als maintenance coördinator

Verbanden leggen kun jij als geen ander. Een storing is voor jou geen enkel probleem, jij gaat namelijk meteen op zoek naar de oplossing. Door de juiste vragen te stellen kom jij snel tot de kern van het probleem. Jou hoef je niet aan te sporen, jij spoort juist de rest aan! Deadlines haal je met gemak, want jij weet hoe je de handen uit de mouwen moet steken. Meedenken over technische oplossingen en verbeteringen is voor jou eerder regel dan uitzondering. Daarnaast sta jij vooraan wanneer er hulp nodig is bij Breakdowns.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting op zak.

Salaris en contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

 • Flexibel werken.
 • Een vast contract.
 • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
 • Een eigen Talent Master als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
 • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
 • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren


  Ik ga akkoord met het privacy statement

  De buro Nexus
  Way of Work