​​

Laborant

Jouw kwaliteiten als laborant

Het grootste gedeelte van je dag breng jij door in – hoe kan het ook anders – het laboratorium. Hier voer je onderzoek uit aan de hand van verschillende instrumenten. Jij analyseert bijvoorbeeld nieuwe medicijnen waar we over een aantal jaren de vruchten van plukken, of je voert uiteenlopende chemische en fysische routine analyses uit. Analyses die je uiteraard uitgebreid rapporteert. De eindresultaten van jouw onderzoekswerk zijn vaak cruciaal voor de werkzaamheden van anderen.

Jouw vaardigheden als laborant

Je vrienden noemen je ook wel Pietje (of Petra) Precies. Jij weet namelijk hoe noodzakelijk het is om nauwkeurig te werken. Daarnaast weet jij hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en pak jij de kern van het probleem aan. Geen enkel detail ontgaat jou en regels vind jij om te smullen.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting chemie of biochemie op zak.

Salaris en contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Eén contract, één aanspreekpunt.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een carrière coach om loopbaansucces te behalen, buro Nexus staat altijd voor jou klaar.
  • Neem een kijkje in de keuken bij verschillende opdrachtgevers en groei door!
Solliciteren


Ik ga akkoord met het privacy statement

De buro Nexus
Way of Work