fbpx
​​

Automation engineering

Jouw kwaliteiten als automation engineering

Ze zeggen wel eens, automatiseren kun je leren. Maar jou hoeven we niets meer uit te leggen. Jij bent namelijk de expert. Jij duikt in complexe technische vraagstukken en komt pas weer boven wanneer je het juiste antwoord gevonden hebt. Je ontwerpt, creëert, ontwikkelt en managet automatiseringssystemen waarbij je onder andere rekening houdt met levertijd en budget. Door waar mogelijk verbeteringen door te voeren houd je je klanten tevreden. Het minimaliseren van storingen is één van de belangrijkste onderdelen van het project waar je aan werkt.

Jouw vaardigheden in automation engineering

Jij laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen. Je bent een stressbestendig persoon en laat je niet gek maken door deadlines. Al staat er iemand bovenop je vingers mee te kijken blijf je secuur en zorgvuldig werken. Jij weet alles van PLC-programmatie en/of visualisatiesystemen.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting elektrotechniek op zak. Beschik je over een bachelor elektromechanica met daarbij de toevoeging automatisatie? Daar doen we het ook voor.

Salaris en contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

 • Flexibel werken.
 • Een vast contract.
 • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
 • Een eigen Talent Master als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
 • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
 • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren


  Ik ga akkoord met het privacy statement

  De buro Nexus
  Way of Work