fbpx
​​

Service technieker

Jouw kwaliteiten als Service technieker

Vind jij het niet erg om veel onderweg te zijn in binnen- én buitenland? Dan is een baan als service technieker, of service engineer, echt iets voor jou. Als service technieker zorg jij namelijk voor het onderhoud van verschillende machines, op locatie. Vaak word je ingeschakeld op het moment dat de machine al kapot is, maar ook periodieke onderhoudswerkzaamheden zijn een onderdeel van je werk. Je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen!

Jouw vaardigheden als Service technieker

Jij weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden als geen ander. Jij pakt de kern van het probleem aan en bekijkt dit vanuit verschillende oogpunten. Uiteindelijk kom je met een duidelijk conclusie. Dankzij jouw sterk ontwikkeld analytisch vermogen weet jij verbanden te leggen. Je herkent situaties snel en weet vervolgens hoe je deze het beste kunt aanpakken.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting op zak.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work