fbpx
​​

Mechanical engineer

Jouw kwaliteiten als Mechanical engineer

Jij hebt een van de breedste en meest gevarieerde disciplines te pakken. Er is dan ook geen enkele dag hetzelfde. Jij gaat niet alleen aan de slag met het bedenken van producten, processen en systemen. Nee, jij ontwerpt, analyseert en verbetert ze ook. Je focust je met name op dynamische objecten en systemen. Denk hierbij aan aandrijftechnieken, regelsystemen en thermodynamische installaties. Jij maakt tekeningen, bestekken, offertes en ontwerpen en werkt deze uit. Waarna je deze overdraagt aan de uitvoerende afdeling(en). Je staat daarbij in nauw contact met projectleiders, engineers en andere betrokkenen om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Jouw vaardigheden als Mechanical engineer

Jij bent – net als de industrie waarin je werkt – constant in beweging. Je bent op de hoogte van de laatste technologische innovaties en draagt graag bij aan de ontwikkeling hiervan. Je combineert creativiteit, kennis en analytische vaardigheden om zo successen te boeken.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting op zak.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen Talent Master als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work