fbpx
​​

Electrical design engineer

Jouw kwaliteiten als Electrical design engineer

Passie voor het ontwerpen van elektrische installaties? Jazeker! De vonken springen er – bijna letterlijk – vanaf. Moet een installatie worden aangepast? Dan wordt er bij jou aangeklopt. In samenwerking met de verschillende disciplines op jouw afdeling zorg je ervoor dat ieder ontwerp en ieder project tot een goed einde wordt gebracht. Je ontwerpt kabelbomen en elektrische schema’s voor nieuwe machines, je programmeert besturingssoftware en assembleert waar nodig. Je bent vanaf de conceptfase tot en met de garantieperiode van de machine betrokken bij een project.

Jouw vaardigheden als Electrical design engineer

Jij bent de steun en toeverlaat van het serviceteam. Elektrische storing? Die heb jij binnen no-time opgelost. Jij kunt namelijk goed improviseren en bent oplossingsgericht, ook wanneer de tijdsdruk hoog is. Veiligheid draag je hoog in het vaandel. Communicatief ben je sterk om zo van ieder project een succes te maken.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master elektrotechniek op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work