fbpx
​​

Process engineer

Jouw kwaliteiten als Process engineer

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande machines en processen. Je neemt deel aan of leidt het projectteam en bent betrokken bij het complete project, van concept tot implementatie. Behalve het optimaliseren van alle processen zorg je er ook voor dat er protocollen worden opgezet, zodat anderen zonder problemen in jouw voetsporen kunnen treden. Al bij al een ontzettend veelzijdige functie waarin je met verschillende delen van een organisatie in aanmerking komt.

Jouw vaardigheden als Process engineer

Jij bent echt expert op het gebied van machines en processen. Met jouw analytisch vermogen weet jij dan ook iedere machine en ieder proces te ontrafelen. Jij bent in staat patronen en randvoorwaarden los te laten en verder te kijken dan je neus lang is. Jij ontwikkelt graag een nieuwe manier van denken, de zin ‘zo doen we het altijd’ zal nooit over jouw lippen rollen. Jij kunt zuiver en helder redeneren en houdt hierbij altijd de feiten aan.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde master ingenieurswetenschappen (burgerlijk-, industrieel- of bio-) op zak.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work