​​

Jouw kwaliteiten als HVAC-ontwerper

Als HVAC-ontwerper zit je de hele dag met de neus in de (digitale) pennen en papieren. Jij vertaalt namelijk de wensen en eisen van de klant naar een ontwerp. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de technische fiches van de componenten én met de architectuur van de bouw. Je werkt nauw samen met de projectingenieur om zo de kwaliteit van het project te waarborgen. Daarnaast geef je advies over onder andere materiaal- en productkeuze en bereken je installatieontwerpen. Ooit gehoord van Vabi berekeningen en leidingberekeningen? Mooi, neem dan vooral contact met ons op.

Jouw vaardigheden als HVAC-ontwerper

Bouwtekeningen hebben voor jou geen geheimen, jij tekent ze zelf immers ook uit de losse pols. Met dat technisch inzicht zit het dus wel goed. Daarnaast ben en werk je gestructureerd en accuraat. Jij mist geen enkel detail.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of installatietechniek. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring als technisch tekenaar? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work