​​

Jouw kwaliteiten als Werkvoorbereider / Calculator

Jij bent van de cijfertjes. Hoewel ze soms dansen voor je ogen ben jij altijd in staat er een overzichtelijk geheel van te maken. Als Werkvoorbereider / Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties en offertes. Werkdocumenten als technische fiches, scope-lijsten en specificaties hebben geen geheimen voor jou. Daarnaast vraag je offertes op bij onderaannemers en leveranciers. Blijf je binnen budget? Jij verzorgt de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase. Zowel op administratief al technisch gebied. Jij bent een denker en doener in één.

Jouw vaardigheden als Werkvoorbereider / Calculator

Bouwtekeningen hebben geen geheimen voor jou. Jij kunt een goed beeld vormen van de bouwplaats om zo de verschillende onderdelen van het bouwproces goed op elkaar aan te laten sluiten. Je plant de sterren van de hemel en vindt het geen probleem om meerdere projecten naast elkaar te draaien. Jouw berekeningen en planningen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Fouten maken? Menselijk. Maar jij haalt ze overal uit. Jij bent een mensen mens en kan met iedereen – van collega tot opdrachtgever – overweg.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting bouwkunde op zak.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work