​​

HVAC-calculator / werkvoorbereider

Jouw kwaliteiten als HVAC-calculator / werkvoorbereider

Jij bent de brug tussen de klant, de projectleiding en de uitvoering. Jij bent van het organiseren. Hoewel de cijfertjes soms dansen voor je ogen ben je altijd in staat er een overzichtelijk geheel van te maken. Jouw calculaties en kostprijsberekingen verdienen absoluut de schoonheidsprijs. Je regelt materiaal én materieel en verzameld informatie vanuit onder andere de monteurs. Daarnaast bezoek je projecten om de voortgang te bewaken. Jij bent denker en doener in één.

Jouw vaardigheden als HVAC-calculator / werkvoorbereider

Als calculator ben je een onmisbare schakel binnen het team. Met jouw technische skills voorzie jij HVAC-projecten en -aanbestedingen in no-time van een concurrerende prijsofferte. Jouw communicatieve vaardigheden komen uitstekend van pas bij het communiceren met alle verschillende partijen. Fouten maken? Menselijk. Maar jij haalt ze overal uit.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting bouwkunde op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work