​​

Bouwkundig Tekenaar / BIM-modelleur

Jouw kwaliteiten als Bouwkundig Tekenaar / BIM-modelleur

Als Bouwkundig Tekenaar / BIM-Modelleur heb je een belangrijke rol binnen een project. Jij vertaalt en werkt namelijk projectgegevens uit naar uitvoeringstekeningen. Tijdens de bouw van het project blijf je daarnaast betrokken als technisch aanspreekpunt. Opdrachten komen rechtsreeks van de opdrachtgever. Door de juiste vragen te stellen weet jij precies waar deze op zit te wachten. Je werkt samen met ontwerpers en projectleiders om zo de ontworpen architectuur te bewaken.

Jouw vaardigheden als Bouwkundig Tekenaar / BIM-modelleur

Jij kan werken met Autocad, Revit of Tekla. Met jouw visuele inzicht weet jij de meest ingewikkelde projecten om te zetten in een duidelijke en overzichtelijke tekening. Uiteraard controleer jij ieder gegeven twee (of zelfs vier) keer, om fouten te voorkomen. Het projectteam rekent immers op jou. Jij gebruikt jouw creativiteit en oog voor detail om bouwkundige opdrachten met succes te voltooien.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting bouwkunde op zak. Heb je een hbo-opleiding tot bouwkundig tekenaar afgerond? Dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work