fbpx
​​

Test engineer

Jouw kwaliteiten als Test engineer

Automatiseren kun je leren. Als Test engineer ben jij dan ook verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests om automatiseringscomponenten te controleren. De specificaties waaraan deze tests moeten voldoen? Die maak je zelf. In overleg met de klant natuurlijk. Jij hebt een goede kennis van systemen en programmeren, je ontwikkelt namelijk zelf de methoden en testapparatuur. Wordt het daadwerkelijk testen door anderen opgepakt? Dan zorg jij voor de opvolging. Jij hebt een belangrijke rol in het overzien van de samenstelling van het product als geheel. Jij overziet het hele productieproces.

Jouw vaardigheden als Test engineer

Als Test engineer plan jij de sterren van de hemel. Geen detail ontgaat jou. Fouten maken? Menselijk. Maar jij haalt ze overal uit én rapporteert deze. Jouw kritische blik zorgt ervoor dat ieder product van ontwikkeling tot ingebruikname tot in de puntjes verzorgd is. Natuurlijk blijf jij met liefde op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast kan jij je ook flexibel opstellen, want verplaatsingen horen erbij als Test Engineer

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting techniek of IT op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work