fbpx
​​

Electronics engineer

Jouw kwaliteiten als Electronics engineer

Als Electronics engineer is geen enkele dag hetzelfde. Het ene moment ontwerp je architectuur, het andere moment werk en test je het elektronisch systeem uit. Je bent vanaf ontwikkelfase tot testfase (en alles ertussenin) betrokken bij een project. Je werkt veel samen met zowel de klant als de systeemarchitect. Natuurlijk neem je geen enkele belangrijke beslissing zonder hen (en de andere disciplines binnen het project) mee te nemen. Zo komen jullie samen tot de beste oplossing.

Jouw vaardigheden als Electronics engineer

Dankzij jouw analytische en conceptuele vermogen ben jij van grote waarde tijdens de specificatie- en conceptfase. Het woord ‘stress’ komt niet in jouw woordenboek voor. Je presteert dan ook goed onder tijdsdruk. Jij denkt aan alles tegelijk: van functionaliteit tot veiligheid, en van efficiëntie tot kosten.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting elektrotechniek of elekronica/ICT op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work