fbpx
​​

Technisch commercieel adviseur

Jouw kwaliteiten als Technisch commercieel adviseur

Jij bent de schakel tussen een organisatie en hun (potentiële) klanten. Jij weet precies wat een klant nodig heeft en ondersteunt hen in hun beslissingsproces. Daarnaast ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten. Want dat product dat jouw nieuwe opdrachtgever maakt? Daar sta jij 100% achter. Heeft een klant een opdracht uitgezet? Gefeliciteerd! Samen met de calculator maak jij een commerciële en concurrerende aanbieding. Daar kan niemand ‘nee’ tegen zeggen.

Jouw vaardigheden als Technisch commercieel adviseur

Jij verkoopt nog een koelkast aan een pinguïn. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij iedere klant te overtuigen van het voor hem of haar juiste product. Je hebt rugzakje vol technische kennis en gebruikt deze met overgave. Natuurlijk ben je nooit te beroerd om bij te leren.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting werktuigbouwkunde of elektromechanica op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work