fbpx
​​

Concept / R&D engineer

Jouw kwaliteiten als Concept / R&D engineer

Houd jij ervan om van begin tot einde ergens bij betrokken te zijn? Dan is dit de functie voor jou. Jij wordt namelijk al tijdens de conceptfase ingeschakeld. Zelfs wanneer een product of proces al in gebruik genomen is, blijf jij erbij om verbeteringen door te voeren. Jij doet onderzoek naar nieuwe technieken en producten. Niet alleen om het bedrijf tevreden te houden maar ook de klant. Ontwikkeling staat immers nooit stil. Buiten dat je klantwensen naar concepten vertaalt, test en verbeter je ook nieuwe producten. Hiervan evalueer je de resultaten en rapporteert deze. Je staat in nauw contact met de klant om ervoor te zorgen dat hun wensen werkelijkheid worden.

Jouw vaardigheden als Concept / R&D engineer

Jij hebt een andere kijk op dingen, en komt dan ook met verfrissende oplossingen voor een probleem. Je ziet kansen en speelt hierop in. Onderhandelen kun jij als geen ander, jij weet het – waarschijnlijk – beter. Toch zorg je ervoor dat een klant of collega altijd met een goed gevoel het gesprek beëindigd.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in een technische richting op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work