fbpx
​​

Junior Projectleider

Jouw kwaliteiten als Junior Projectleider

Als Junior of assistent projectleider zorg jij ervoor dat jouw project tot een goed einde wordt gebracht. Jij bent de rechterhand (of de linker) van de projectleider en samen met jullie team realiseren jullie de wensen van de opdrachtgever. Coördineren, controleren en bewaken zijn termen die jou niet vreemd zijn. Jij zorgt er dan ook voor dat alle betrokken partijen goed samen kunnen werken en schept de juiste randvoorwaarden. Uiteraard houd je ook in de gaten dat jouw project wordt uitgevoerd conform planning, budget en veiligheid.

Jouw vaardigheden als Junior Projectleider

Als Junior of assistent projectleider ben jij een evenwichtig persoon. Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Jij beweegt mee op de golven van het project, flexibel zijn is absoluut een vereiste. Plannen en organiseren kun jij als geen ander. En met een flinke dosis gezond verstand (en een portie technische kennis) klaar jij iedere klus.

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor in de richting bouwkunde op zak. Geen bachelor, wel aantoonbare ervaring? Daar doen we het ook voor!v

Salaris & Contract

Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je bij buro Nexus aan de slag binnen diverse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hoe groot de digitale zak geld wordt die we iedere maand op je rekening storten, hangt onder andere af van je niveau en werkervaring.

Buro Nexus ondersteunt jou. In het kader van persoonlijke ontwikkeling staan wij dan ook voor je klaar. Het is mogelijk om via ons opleidingen te volgen die afgestemd zijn op jouw project. Als duwtje in de rug, klaar voor die volgende stap in jouw carrière.

Waarom werken via buro Nexus?

  • Flexibel werken.
  • Een vast contract.
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen.
  • Een eigen HR Fieldmanager als aanspreekpunt; hij of zij staat altijd voor je klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Op korte tijd veel ervaring opdoen.
  • Way of work van verschillende opdrachtgevers leren kennen.
  • Een marktconform loon met aantrekkelijke extra's.
Solliciteren

De buro Nexus
Way of Work