fbpx

Doorgroeimogelijkheden in de zorgsector

Doorgroeimogelijkheden in de zorgsector

Stel je eens voor: een job in de zorgsector waarin je ieder jaar van verschillende disciplines kunt proeven. Als verpleeg- of als zorgkundige heb je dan ook veel opties, gaande van de ziekenhuizen tot de woonzorgcentra en de thuiszorg. En dan spreken we nog niet eens van de talrijke specialisaties binnen deze domeinen. Kortom, we kunnen ons voorstellen dat je dan ook benieuwd bent naar iedere discipline. Bij buro Nexus hebben we hier dé perfecte oplossing voor, namelijk het werken op projectmatige basis. Op deze manier garanderen we dat je nooit zult vastroesten op één plaats. Spreekt dit jou aan? Lees dan zeker verder!

Hoe kan ik groeien in de zorgsector?

We haalden het net even kort aan, maar door te werken op projectmatige basis doe je in een recordtijd heel wat ervaring op. Onze projectverpleegkundigen en projectzorgkundigen krijgen voldoende tijd om zich in te werken, zonder dat ze zich moeten binden aan één enkele discipline. Wil je na je project binnen een ziekenhuis toch eens kijken wat een woonzorgcentrum of de thuiszorg jou te bieden heeft? Of heb je net op een project binnen de afdeling Oncologie gestaan en wil je kijken of de afdeling Geriatrie je meer aanspreekt? Wel, dan gaan wij samen met jou rond de tafel zitten en bekijken we wat onze grote portefeuille aan uitdagende projecten jou te bieden heeft. En dit allemaal onder de zekerheid van een vast contract!

Groeien als verpleegkundige in de zorgsector

Wat betekent het projectmatig werken nu in de praktijk? Onze projectverpleegkundigen nemen je graag zelf mee in dit verhaal!

Zo vertelt Dafne ons dat ze al op een project binnen de thuisverpleging heeft gestaan, alsook binnen een woonzorgcentrum. Haar drijfveer is dan ook om zichzelf zo veel mogelijk te ontwikkelen en de zorgsector te verkennen. Op haar stages heeft ze natuurlijk ook al kunnen proeven van verschillende disciplines, maar de zorg is zo gevarieerd dat er nog veel te ontdekken valt. Ze is dan ook niet van plan om snel weg te gaan bij ons!

Ook Ronald, projectverpleegkundige, heeft het een en het ander te vertellen. Volgens Ronald kom je steeds op een project waar je hét verschil maakt. Je wordt namelijk steeds ingezet op plaatsen waar de nood het hoogst is. Bovendien breng je steeds een frisse blik mee op ieder project, wat dan ook oprecht gewaardeerd wordt. Dit gezegd zijnde, kom je zelf ook steeds in aanraking met nieuwe mensen waar je veel van kunt leren. Het uitwisselen van kennis is een van de grootste voordelen van het projectmatig werken. Kortom, je vult je persoonlijke rugzak aan, maar ook die van het project waar je op terecht komt!

Groeien als zorgkundige in de zorgsector

Vraag jij jezelf af welke doorgroeimogelijkheden je krijgt als projectzorgkundige bij buro Nexus? Daar vertel Robyn je graag meer over!

Volgens Robyn heeft haar opleiding haar klaargestoomd om te werken in de zorgsector, aangezien ze op verschillende plaatsen stage heeft gelopen. Toch kun je niet alles zien tijdens deze periode en dus is het werken op projectmatige basis hier ideaal voor. Het takenpakket van een zorgkundige krijgt bovendien per domein een andere invulling. Als je dus wilt doorgroeien en proeven van verschillende keukens, dan zit je bij buro Nexus op de juiste plaats!

Samen groeien bij buro Nexus

Herken jij jezelf in deze verhalen? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij buro Nexus dragen we de groeimogelijkheden van onze zorgprofessionals hoog in het vaandel. Door het concept van projectmatig werken, garanderen wij dan ook dat je nooit zult vastroesten op één plaats. Dus, waar wacht je nog op? Neem snel contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?