Flexibel werken in de zorg:
ontdek je mogelijkheden!

Stel je eens voor: een job in de zorgsector waarin je ieder jaar van verschillende disciplines kunt proeven. Als verpleeg- of als zorgkundige heb je dan ook veel opties, gaande van de ziekenhuizen tot de woonzorgcentra en de thuiszorg. En dan spreken we nog niet eens van de talrijke specialisaties binnen deze domeinen. Kortom, we kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar iedere discipline. Bij buro Nexus hebben we hier dé perfecte oplossing voor, namelijk het werken op projectmatige basis. Op deze manier garanderen we dat je nooit zult vastroesten op één plaats. Kortom, spreekt flexibel werken in de zorg jou aan? Lees dan zeker verder!

Projectsourcing, dé oplossing om
flexibel te werken in de zorg!

We haalden het net even kort aan, maar door te werken op projectmatige basis doe je in een recordtijd heel wat ervaring op. Onze projectverpleegkundigen en projectzorgkundigen krijgen voldoende tijd om zich in te werken, zonder dat ze zich moeten binden aan één enkele discipline. Wil je na je project binnen een ziekenhuis toch eens kijken wat een woonzorgcentrum of de thuiszorg jou te bieden heeft? Of heb je net op een project binnen de afdeling Oncologie gestaan en wil je kijken of de afdeling Geriatrie je meer aanspreekt? Wel, dan gaan wij samen met jou rond de tafel zitten en bekijken we wat onze grote portefeuille aan uitdagende projecten jou te bieden heeft. En dit allemaal onder de zekerheid van een vast contract!

Bekijk hier alle vacatures in de zorg

FAQ: projectsourcing

Wat is projectsourcing?

Het is de samentrekking van ‘project’ en ‘outsourcing’, wat maakt dat buro Nexus werk maakt om hun medewerkers op uitdagende projecten te zetten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Wij mikken op een langdurige en kwalitatieve samenwerking, waardoor wij onze professionals meteen het vertrouwen bieden van een vast contract van onbepaalde duur.

Wat is het verschil tussen buro Nexus en een interim- en uitzendkantoor?

  • Een vast contract binnen een bediendestatuut met maandelijkse verloning.
  • Geen kortstondige opdrachten, maar focus op een inwerkperiode en kwaliteit. Onze projecten duren dan ook gemiddeld één jaar. In samenspraak is er ook de mogelijkheid voor een project van kortere duur, bijvoorbeeld van zes maanden.

Waarom kiezen voor projectsourcing?

  • Als junior krijg je de kans om aan de hand van verschillende projecten jouw passie en ambities te leren kennen;
  • Langs de andere kant, halen ook ervaren profielen voldoening uit projectmatig werk. Zij kunnen namelijk hun expertise strategisch inzetten en inspelen op de noden van verschillende opdrachtgevers;
  • Je krijgt veel uitdaging, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Je zet jouw technische talenten in bij meerdere organisaties en wordt dus ondergedompeld in een breed netwerk;
  • Je komt terecht in een bedrijf met de focus op werkgeluk.
Flexibel werken in de zorg

Wat zeggen onze zorgprofessionals over flexibel werken bij buro Nexus?

Wat betekent het projectmatig werken nu in de praktijk? Onze projectverpleegkundigen nemen je graag zelf mee in dit verhaal!

Zo vertelt Dafne ons dat ze al op een project binnen de thuisverpleging heeft gestaan, alsook binnen een woonzorgcentrum. Haar drijfveer is dan ook om zichzelf zo veel mogelijk te ontwikkelen en de zorgsector te verkennen. Op haar stages heeft ze natuurlijk ook al kunnen proeven van verschillende disciplines, maar de zorg is zo gevarieerd dat er nog veel te ontdekken valt. Ze is dan ook niet van plan om snel weg te gaan bij ons!

Laat je inspireren door projectverpleegkundige Dafne
Flexibel werken in de zorg

Ook Ronald, projectverpleegkundige, heeft het een en het ander te vertellen over flexibel werken in de zorg. Volgens Ronald kom je steeds op een project waar je hét verschil maakt. Je wordt namelijk steeds ingezet op plaatsen waar de nood het hoogst is. Bovendien breng je steeds een frisse blik mee op ieder project, wat dan ook oprecht gewaardeerd wordt. Dit gezegd zijnde, kom je zelf ook steeds in aanraking met nieuwe mensen waar je veel van kunt leren. Het uitwisselen van kennis is een van de grootste voordelen van het projectmatig werken. Kortom, je vult je persoonlijke rugzak aan, maar ook die van het project waar je op terecht komt!

Lees hier het volledige verhaal van Ronald
Flexibel werken in de zorg

Vraag jij jezelf af hoe je als projectzorgkundige bij buro Nexus flexibel in de zorg kunt werken? Daar vertelt Robyn je graag meer over!

Volgens Robyn heeft haar opleiding haar klaargestoomd om te werken in de zorgsector, aangezien ze op verschillende plaatsen stage heeft gelopen. Toch kun je niet alles zien tijdens deze periode en dus is het werken op projectmatige basis hier ideaal voor. Het takenpakket van een zorgkundige krijgt bovendien per domein een andere invulling. Als je dus wilt doorgroeien en proeven van verschillende keukens, dan zit je bij buro Nexus op de juiste plaats!

Ontdek wat projectzorgkundige Robyn te vertellen heeft

Flexibel werken in de zorg via buro Nexus

Herken jij jezelf in deze verhalen? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij buro Nexus dragen we de flexibiliteit van onze zorgprofessionals hoog in het vaandel. Door het concept van projectmatig werken, garanderen wij dan ook dat je nooit zult vastroesten op één plaats. Dus, waar wacht je nog op? Neem snel contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?