fbpx

Dag van de Zorg -
Projectsourcingsbureau in de zorg

Jessica - A Day in the Life

Zorginstellingen en

-professionals opgelet!

Als projectsourcingsbureau werken wij als de verbindende factor tussen zorginstellingen en zorgprofessionals. Ben jij een zorginstelling? Dan brengen we jouw noden en wensen op de afdelingen in kaart. Zo stellen we je graag voor aan verpleegkundigen en zorgkundigen, geladen met een rugzak vol relevante werkervaring, die gemiddeld 6 tot 12 maanden jouw zorgpersoneel kunnen ondersteunen. Ben jij een zorgprofessional? Dan kijken we waar jouw expertise en (groei)-wensen liggen. De ene keer een project in het ziekenhuis en dan weer in het woonzorgcentrum? Go for it!

 

Wij bieden projecten aan op de meest uiteenlopende afdelingen. Zo kun je bij ons aan de slag als óf kun je de volgende functieprofielen inzetten op jouw afdeling: Verpleegkundige Spoed en Intensieve Zorgen, Verpleegkundige Operatiekwartier, Verpleegkundige Mobiele Equipe, Verpleegkundige Geriatrie, Verpleegkundige Neurologie, Verpleegkundige Cardiologie of Cathlab en Freelance Verpleegkundige.

Meer ontdekken

Zoek jij naar versterking op jouw afdeling in het woonzorgcentrum of wil jij aan de slag binnen deze branche? Dat kan bij ons als (Hoofd-)Verpleegkundige Woonzorgcentrum, Verpleegkundige Nacht, Verpleegkundige Thuiszorg, Zorgkundige of Freelance Verpleegkundige.

Meer weten

Ontdek onze
vakgebieden

Dit zeggen onze
zorgprofessionals

Jessica - A Day in the Life

Tot snel!

Dus, ben jij geïnteresseerd in onze werking? Dan komen we graag met jou in gesprek! Vul het contactformulier onderaan de pagina in en wij zorgen voor de koffie of thee 😉. Eerst nog meer weten? Klik dan op de button hieronder.

Nog meer weten?
Great Place to Work

Wist je dat?
Great Place To Work

WOW! Wij kunnen met trots mededelen dat wij gecertificeerd zijn al Great Place to Work. Uit het onderzoek, dat is gehouden in oktober en november in 2022 onder alle collega’s, behalen wij in Nederland en België gemiddeld een 7.9! 

Het onderzoek van Great Place to Work, bestaande uit een vragenlijst, richtte zich op vertrouwen, trots en plezier bij buro Nexus. Wil jij meer weten over onze certificering? Klik dan hier.

FAQ:
Wat is projectsourcing?

Wat is projectsourcing?

Het is de samentrekking van ‘project’ en ‘outsourcing’, wat maakt dat buro Nexus werk maakt om hun medewerkers op uitdagende projecten te zetten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Wij mikken op een langdurige en kwalitatieve samenwerking, waardoor wij onze professionals meteen het vertrouwen bieden van een vast contract van onbepaalde duur.

Wat is het verschil tussen buro Nexus en een interim- en uitzendkantoor?

  • Een vast contract binnen een bediendestatuut met maandelijkse verloning.
  • Geen kortstondige opdrachten, maar focus op een inwerkperiode en kwaliteit. Onze projecten duren dan ook gemiddeld één jaar. In samenspraak is er ook de mogelijkheid voor een project van kortere duur, bijvoorbeeld van zes maanden.

Wat is de relatie tussen buro Nexus en mijn opdrachtgever?

  • Buro Nexus is wettelijk en feitelijk jouw werkgever.
  • Als professional ben je op geen enkele manier contractueel verbonden aan de opdrachtgever in kwestie.

Vandaag op

de koffie...

Morgen een eerste project.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?