fbpx

X To Be

X To Be

Word jij onze nieuwe CEO, of juist de nieuwe HR Director? Heb je geen management ambities, maar streef je naar een specialistenrol? Het kan allemaal! Klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn? Niet bij buro Nexus! 94,4% van ons managementteam is intern doorgegroeid. Breng jij de juiste competenties mee én herken je jezelf in onze bedrijfswaarden? Dan zorgen wij ervoor dat je deel kunt uitmaken van die 94,4%! Om de basis van ons bedrijf te leren kennen, geven we jou de kans om te starten als Recruiter, of zoals wij het verwoorden: Talent Master. Dit is dé belangrijkste functie binnen buro Nexus en is de uitgelegen kans om jezelf te specialiseren in onze corebusiness.

In twee jaar tijd geven wij jou de gepaste handvaten om uit te groeien tot dé Recruiter waar iedereen U tegen zegt. Wat daarna? It’s up to you! Van onze Communicatie Specialist die na één maand is uitgegroeid tot Communicatie Manager, naar één van onze Sales talenten die na zes maanden tot de directie is toegetreden. Alle wegen staan open. Volg jij het pad van onze Teamcaptain Rotterdam, die twee jaar geleden ook is gestart als Talent Master?

Dan zal je de eerste twee jaren een volledig uitgestippeld ontwikkelingstraject volgen. Vijf keer per jaar organiseren wij een vakgerichte opleidingsdag. Verder krijg je een buddy toegewezen die jou on the job gaat begeleiden. Daarnaast krijg je trainingen van collega’s op het gebied van LinkedIn. Ben jij klaar om in de voetsporen van ons managementteam te treden? Lees dan verder wat de functie van X To Be, ofwel Talent Master, inhoudt!

Van Business Partner naar Teamcaptain!

“Ik ben gestart als Business Partner bij buro Nexus. Intussen hebben we een serieuze naamsbekendheid opgebouwd. Een paar maanden geleden heb ik vervolgens de overstap van Business Partner naar Vestigingsdirecteur, ofwel Teamcaptain kunnen maken. We hebben een gedreven team, waarin iedereen dezelfde grote drive heeft om buro Nexus verder te laten groeien en onze boodschap uit te blijven dragen.”

Lees het verhaal hier!

Een blik in het leven van onze Talent Masters:

 • Het is weer maandagochtend, maar dat vind jij zeker niet erg! Je hebt namelijk een gevarieerde week op de planning staan. ‘s Morgens zitten jullie met heel het kantoor rond de tafel voor de weekstart. Even napraten over het afgelopen weekend en dan back to business!
 • Je neemt een tas koffie (of thee natuurlijk) en overloopt je weekplanning samen met je buddy. Je hebt enkele intakegesprekken gepland, waar je je al tot in de puntjes op voorbereidt. Daarbovenop schuim je kanalen, zoals LinkedIn, af om de perfecte kandidaten te vinden en deinst er niet voor terug om mensen proactief te benaderen. Jij herkent je dan ook perfect in het verhaal van buro Nexus én projectsourcing en zo weet jij iedereen mee te krijgen in ons uitzonderlijke verhaal.
 • Je bent verantwoordelijk voor de volledige projectbegeleiding van onze consultants. Je vraagt dus regelmatig hoe het gaat en gaat zelf ook langs op de projecten. Iedere keer dat je langs gaat, ben je volledig onder de indruk, dat kunnen we je garanderen. Een bouwwerf/ project zien groeien vanaf het begin is dan ook uitzonderlijk. Win-win situatie, want zowel je consultant als jezelf kunnen veel van elkaar bijleren!
 • Uitdagend? Ja zeker! Gelukkig vinden we teamwork belangrijk en zul je dus ook niet alleen staan. Je staat in nauw contact met onze Accountmanagers, ofwel onze Business Partners, om zo het perfecte project voor onze consultants te garanderen. Onze Office Heroes en HR Fieldmanagers staan ook klaar met een antwoord op al je vragen!
 • Op het einde van de week heb je één van je jaarlijkse opleiding op de planning staan. Vijf keer per jaar duik je even terug in de boeken om je zo alle handvaten te geven om te groeien.
 • Het is ondertussen weer het einde van de week. Leg alles even aan de kant, want het is weer tijd voor een vrijdagmiddagborrel!
Lees hier wat onze Talent Masters zelf zeggen!

Van Talent Master naar WOW Creator!

“Ondertussen zit ik al vijf jaar bij buro Nexus. Helemaal in het begin, ben ik gestart als Talent Master Vervolgens had ik een sprong in het diepe genomen en zette ik mijn carrière verder als Business Partner. Na een tijdje was het weer tijd voor wat nieuws en zo heb ik dan ook een half jaar als Office Manager gewerkt. Dit was een prachtig deel van mijn carrière! Ik kende ondertussen de structuur en de werking van buro Nexus goed. Echter, sprak de sociale wetgeving mij steeds meer en meer aan. Ik gaf aan dat ik meer binnen HR wilde betekenen, en zo zaten we weer samen rond de tafel. Nu zijn we dan ook toegekomen tot mijn huidige functie, en dat is die van WOW Creator. En wat ben ik blij dat ik deze stap heb mogen zetten!”

Lees het verhaal hier!

We hebben nog een paar verzoekjes:

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma;
 • Jij bent iemand die makkelijk de verbinding aangaat met verschillende type mensen;
 • Jij werkt graag binnen kaders, waarbinnen je zelf je creativiteit mag gebruiken;
 • Een commerciële omgeving en het behalen van targets schrikt jou niet af;
 •  Jij houdt wel van een vrijdagmiddagborrel.

Van Talent Master naar Business Partner!

“Ik ben gestart als Talent Master bij buro Nexus. Bij mijn start begonnen nog meer jonge collega’s, wat mij erg aansprak. We kregen een korte opleiding en zijn er daarna gelijk ingevlogen. Na 1,5 kreeg ik de kans om door te groeien naar Talent Manager en dat heb ik met beide handen aangegrepen! Na een tijdje was het weer tijd om door te groeien en inmiddels heb ik de overstap naar Business Partner gemaakt.”

Lees het verhaal hier!

Maar je kunt ook zeker iets van ons verwachten, wat dacht je van:

 • Maandelijks ongelimiteerde bonussen;
 • 20 wettelijke vrije dagen 12 ADV dagen. Valt er een feestdag in het weekend? Dan is deze vrij op te nemen;
 • €8 maaltijdcheques per gewerkte dag;
 • Netto-onkostenvergoeding;
 • Een auto verdienen op korte termijn. Laten we het nog een stuk leuker maken, want bij deze auto krijg jij een tankkaart die je óók privé mag gebruiken;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een uitstekende pensioenregeling en hospitalisatieverzekering;
 • Een eigen surface én telefoon;
 • Een toffe onboarding, waarin jij binnen 3 dagen het hele bedrijf leert kennen. Na die 3 dagen is het nog niet afgelopen! Jij gaat namelijk een 3 -maandentraject in waarin jij nóg meer gaat leren. Jij krijgt jouw eigen paspoort, waarin taken staan die jij moet uitvoeren om jouw onboardingstraject succesvol af te ronden;
 • De leukste activiteiten. Bij buro Nexus organiseren we regelmatig teambuildingactiviteiten en toffe familiedagen. Zo gingen we in 2019 met iedereen naar Bobbejaanland en organiseerden we in 2021 ons eigen festival: Nextival!
Bekijk ook onze andere vacatures!

Kom je snel bij ons op de koffie?

buro Nexus Amsterdam
Kraanspoor 18
1033 SE Amsterdam

buro Nexus Breda
Spoorstraat 200
4811 BB Breda

buro Nexus Eindhoven
Gashouder 36C
5613 CR Eindhoven

buro Nexus Groningen
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

buro Nexus Nijmegen
Jonkerbosplein 52
9de verdieping
6534 AB Nijmegen

buro Nexus Rotterdam
WPC gebouw
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam

Hoofdkantoor
Burgemeester Stekelenburgplein 199
5041 SC Tilburg

buro Nexus Zwolle
Zwartewaterallee 56
8031 DX Zwolle

buro Nexus Antwerpen
Uitbreidingstraat 10-16
2600 Berchem

buro Nexus Gent
Dok Noord 4D/003
9000 Gent

buro Medical Antwerpen
Het Mas
Entrepotkaai 2A, 2000 Antwerpen

buro Medical Brussel
Tour & Taxis – Royal Depot
Avenue de Port 86C (bus 16B), 1000 Brussel

buro Medical Gent
Dok Noord 4D/206
9000 Gent