Banen in de zorg

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Of wil je hier graag meer over weten? Bij buro Nexus willen we jou hierbij helpen. Als detacheringsbureau in de zorg vinden wij opdrachten die perfect bij jou passen. We vertellen jou alles over de verschillende banen in de zorg. Klinkt goed? Lees snel verder

Banen in de zorg
de verschillende branches

Binnen de zorg vallen veel banen. Deze zijn onder te verdelen in tien branches. De bekendste zijn: Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT), Ziekenhuizen, Gehandicaptenzorg, Interim Management en Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Binnen deze branches werken gedreven mensen met diverse banen elke dag hard voor het welzijn van anderen.

Benieuwd in welke branches buro Nexus actief is?

Bekijk alle banen in de zorg bij buro Nexus
Banen in de zorg | buro Nexus

Welke opleiding heb je nodig
voor een baan in de zorg?

De zorgsector biedt veel banen aan op verschillende niveaus. Afhankelijk van de functie worden er op alle onderwijsniveaus opleidingen aangeboden. Van MBO niveau 1 tot aan wo-niveau. Binnen de zorgsector is elke functie belangrijk. Samen zorg je voor het welzijn van mensen waarbij verschillende soorten kennis en vaardigheden belangrijk zijn. Bij buro Nexus investeren wij graag in de ontwikkeling van onze professionals. Daarom bieden wij graag de kans tot het volgen van opleidingen!

Benieuwd hoe dat bevalt? Lees het verhaal van Edo Meezen.

Lees hier het verhaal van Edo

Werken in de zorg
bij buro Nexus

Werken binnen de zorg is enorm veelzijdig. Doordat er veel banen zijn binnen de zorgsector, biedt de branche veel kansen voor mensen op de arbeidsmarkt. Bij buro Nexus bieden we verschillende banen in de zorg aan. Ga bijvoorbeeld aan de slag als verpleegkundige in een ziekenhuis, als verzorgende IG in een verpleeg- of verzorgingstehuis óf als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg. Omdat we bij buro Nexus werken met verschillende opdrachtgevers in Nederland, gaan wij specifiek voor jou op zoek naar een passende opdracht.

Benieuwd naar alle banen in de zorg?

Bekijk onze vacatures
Verpleegkundige zorg

De veelzijdigheid van
werken in de zorg

Benieuwd naar de veelzijdigheid van alle banen in de zorg? Ghislaine neemt je graag mee in haar veelzijdige carrière. Met een moeder als verpleegkundige is ze opgegroeid met werken in de zorg. Uiteindelijk is ze nu anderhalf jaar actief binnen de zorgsector. Eerst als omloopverpleegkundige op de COVID- en chirurgie-afdeling in het Gelre ziekenhuis, daarna bij zorggroep Archipel op een somatische afdeling en nu binnen de particuliere zorginstelling Het Gouden Hart, in Velp.

Benieuwd naar het hele verhaal van Ghislaine?

Lees het hier!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven? En past een baan in de zorg perfect bij jou? Steeds meer zorgprofessionals kiezen voor detachering. Maar waarom? En wat zijn de voordelen? Bij ons krijg je als zorgprofessional een totaalpakket aan opties. Zo sta je onder contract bij buro Nexus. Hierdoor heb je zekerheid: je blijft altijd op onze payroll staan. Verder maak je kennis met verschillende organisaties in een korte tijd. Zo vermijd je een sleur en leer je ontzettend veel. Je cv vult zich snel met mooie referenties en kwaliteiten! Tot slot zorgen wij voor een marktconform salaris, zijn opleidingen en een leasewagen bespreekbaar én organiseren we op regelmatige basis leuke en leerzame events. Zo garanderen we werkgeluk voor al onze zorgprofessionals!

Kiezen voor werken
in de zorg via een
detacheringsbureau

Ontdek waarom we een match zijn!

Past een baan in de zorg perfect bij jou?

Dan is buro Nexus de ideale match! Bij ons krijg je namelijk de kans om jezelf te ontwikkelen binnen verschillende specialisaties. Hierdoor doe je in korte tijd veel ervaring op en heb je veel vrijheid om projecten te draaien die perfect bij jou passen. Ben jij klaar voor een project op maat? En kan jij niet wachten om de mogelijkheden van detacheren te ontdekken? Neem dan snel contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar de volgende stap in jouw carrière!

Vandaag op

de koffie...

Morgen een nieuwe uitdaging.
Zo snel kan het gaan bij buro Nexus.
Wanneer kom jij langs?    Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief